ATP
Καλό ξεκίνημα για τον Dimitrov στη Βιέννη

 
Grigor Dimitrov
Grigor Dimitrov Tennis TV
tennisnews team Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 - 17:23

O Grigor Dimitrov πραγματοποίησε θετικό ποδαρικό στη Βιέννη, κερδίζοντας με 2-0 σετ τον Karen Khachanov. Ο Dimitrov έχει πιθανό αντίπαλο τον Στέφανο Τσιτσιπά στον 2ο γύρο.

Ο Dimitrov πέτυχε 25 άσους και υπέπεσε σε 18 αβίαστα λάθη, κάνοντας συνολικά ένα πολύ καλό παιχνίδι, για να επικρατήσει του Karen Khachanov με 7-6 (6), 6-3.

O 28χρονος Βούλγαρος έμεινε πίσω με break στο ξεκίνημα του αγώνα, στο 1-3, αλλά απάντησε άμεσα και ισοφάρισε σε 3-3. Έκτοτε δεν υπήρξε άλλο break point στο σετ, το οποίο οδηγήθηκε σε tie-break.

Αν και αρχικά είχε χάσει το προβάδισμα του από το 3-0, ο Dimitrov ανέτρεψε στο tie-break το 3-5 και στο 2ο set point του κατάφερε να κλείσει το σετ, κατακτώντας το με 8-6.

Στο 2ο σετ ο Dimitrov έκανε 2 break, στο 2ο (2-0) και στο 6ο game (5-1), για να πάρει ένα προβάδισμα ασφαλείας. Ο Khachanov "μάζεψε" τη διαφορά μειώνοντας σε 5-3, αλλά ο Dimitrov έκλεισε το ματς με ένα love service game, για το 6-3.

 

Ο Dimitrov θα περιμένει την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Jan-Lennard Struff, για να μάθει τον αντίπαλό του στον 2ο γύρο του Erste Bank Open.

Στο μεταξύ, στον 2ο γύρο προκρίθηκε και ο Hubert Hurkacz, o οποίος επικράτησε μετά από δυο κλειστά σετ του Attila Balacz με 6-3, 7-5 και θα περιμένει τον αγώνα του Dusan Lajovic με τον Lorenzo Sonego.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots