ATP
Στα ημιτελικά του Ακαπούλκο ο Στέφανος! (vid)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Abierto Mexicano
tn team Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 - 3:57

Συνεχίζει να κινείται σε τροχιά τίτλου στο Ακαπούλκο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος απέκλεισε και τον Marcos Giron στα 2 σετ, για να μπει στην τελική 4άδα του Abierto Mexicano.

Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας, Νο.3 στο ταμπλό του Abierto Mexicano, επιβλήθηκε του Giron με 6-3, 6-4 σε 77 μόλις λεπτά αγώνα.

Τελείωσε με 5 άσους την αναμέτρηση ο Στέφανος, ο οποίος έκανε πολύ καλή δουλειά στο να προστατεύσει το σερβίς του, αφού έσβησε και τα 4 break points που αντιμετώπισε, όλα στο 7ο game του 1ου σετ (5-2), και δεν άφησε τον Giron να φτάσει στο break.

"Έσπασε" νωρίς το σερβίς του Αμερικανού για να "ξεφύγει" με 4-1 στο 1ο σετ, το οποίο ολοκλήρωσε με ένα love service game για το 6-3 στο 9ο game. Στη συνέχεια ο Στεφ άνοιξε με ένα break το 2ο σετ, στο οποίο προηγήθηκε με 2-0 και δεν απειλήθηκε με break point σε όλο το υπόλοιπο του αγώνα.

Ο Τσιτσιπάς, που για 1η φορά αντιμετώπισε τον Giron σήμερα, διατήρησε το απόλυτο των κερδισμένων σετ γι' αυτή την εβδομάδα (6/6), ενώ έφτασε τις 14 νίκες στη σεζόν, σε 18 αναμετρήσεις (14-4).

Πήρε το 2ο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Ακαπούλκο, μετά την πρόκριση του Daniil Medvedev, και θα αντιμετωπίσει αύριο έναν εκ των Cameron Norrie και Peter Gojowczyk, για μια θέση στον 2ο φετινό του τελικό μετά από το Ρότερνταμ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots