ATP
To έκαναν ξανά στο Monte-Carlo Στέφανος και Πέτρος! (vid)

 
To έκαναν ξανά στο Monte-Carlo Στέφανος και Πέτρος! (vid)
tn team Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 - 18:15

O Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς πέτυχαν τη 2η νίκη τους μαζί σε Masters διοργάνωση στο διπλό και το έκαναν ξανά στο Monte-Carlo, όπου είχαν κερδίσει και πέρσι!

Οι δυο Έλληνες τενίστες έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι και επιβλήθηκαν των Andrey Golubev και Lorenzo Sonego με 6-7 (4), 6-4, 10-2, για να προκριθούν στον 2ο γύρο του Monte-Carlo Masters για 2η διαδοχική χρονιά.

Αυτός ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας που έπαιξαν μαζί στο διπλό ο Πέτρος με τον Στέφανο, μετά από 9 μήνες. Τα κατάφεραν περίφημα σε όλους τους τομείς, παρόλο που έχασαν το 1ο σετ, στο οποίο δεν είχαν απειληθεί με break point. Οι Golubev και Sonego κέρδισαν τους 3 τελευταίους πόντους του 1ου σετ και κατέκτησαν το tie-break με 7-4.

Αυτό δεν πτόησε τους Στέφανο και Πέτρο, που άνοιξαν με break το 2ο σετ και προηγήθηκαν με 2-0. Συνέχισαν να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα στα σερβίς τους τα δυο αδέρφια και έφτασαν χωρίς κίνδυνο στην κατάκτηση του σετ με 6-4.

Στο match tie-break ήταν αισθητά καλύτεροι και κυριάρχησαν στο court, για να κερδίσουν τους 10 από τους 12 πόντους και να φτάσουν με εμφατικό τρόπο στην ολική ανατροπή στο παιχνίδι.


Αυτή ήταν η 2η νίκη σε Masters 1000 διοργάνωση που πέτυχαν μαζί Στέφανος και Πέτρος και η 3η συνολικά σε tour-level αγώνα.

Στον 2ο γύρο του Monte-Carlo Masters, οι δυο Έλληνες τενίστες θα αντιμετωπίσουν τους Κροάτες Nikola Mektic και Mate Pavic, No.2 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots