ATP
Συνεχίζει στα ημιτελικά ο Medvedev (vid)

 
Συνεχίζει στα ημιτελικά ο Medvedev (vid)
© Libema Open
tn team Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 20:26

O Daniil Medvedev επιβεβαίωσε τα προγνωστικά απέναντι στον Ilya Ivashka και θα είναι στα ημιτελικά του Libema Open στο 's-Hertogenbosch.

Ακόμα πιο κοντά στον πρώτο του τίτλο στο 's-Hertogenbosch της Ολλανδίας πλησίασε ο Daniil Medvedev, ο οποίος επικράτησε του Ilya Ivashka με 7-6 (8), 6-4 και εξασφάλισε την παρουσία του στα ημιτελικά του τουρνουά, για 1η φορά στην καριέρα του.

Ο 26χρονος Ρώσος, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη από την ερχόμενη εβδομάδα, δεν είχε τόσο εύκολο απόγευμα, ειδικότερα στο 1ο σετ, στο οποίο αντιμετώπισε 2 set points.

Το πρώτο ήταν όταν σέρβιρε στο 5-6, 30-40, ενώ το δεύτερο ήταν στο tie-break, στο οποίο ήταν πίσω με 1-3 και αργότερα έσβησε ένα set point στο 6-7. Τελικά, στην 3η δική του ευκαιρία, έκλεισε το σετ με 10-8 στο tie-break.

Στο 2ο σετ τα πράγματα ήταν πιο απλά για τον Medvedev, που δεν κινδύνεψε σε κανένα service game του και έκανε το μόνο break της αναμέτρησης στο 10ο game, για να πάρει το σετ με 6-4 και να "σφραγίσει" τη νίκη του σε 1 ώρα και 51 λεπτά.

Ο Medvedev, ο οποίος και χθες έσωσε set points αλλά τελικά δεν έχασε σετ από τον Gilles Simon, έκανε το 2 στα 2 στο 's-Hertogenbosch και θα είναι στα ημιτελικά του Libema Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον Adrian Mannarino.

Ο 33χρονος Γάλλος επέστρεψε από σετ πίσω νωρίτερα, για να επικρατήσει του Brandon Nakashima με 6-7 (5), 6-1, 6-4.

Στον άλλον ημιτελικό, θα αναμετρηθούν Felix Auger-Aliassime και Tim Van Rijthoven. Ο Auger-Aliassime επικράτησε του Karen Khachanov με 7-6 (5), 6-4, ενώ ο Van Rijthoven, που είναι η μεγάλη έκπληξη της εβδομάδας και βρίσκεται στο Νο.205 της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε τον Hugo Gaston με 7-6 (2), 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots