ATP
Στρέφει το ενδιαφέρον του στην Αμερική ο Wawrinka

 
Stan Wawrinka
Stan Wawrinka © Peter Staples/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 9:19

O Stan Wawrinka απέσυρε τη συμμετοχή του από το χωμάτινο τουρνουά του Gstaad, καθώς θέλει να αφοσιωθεί στην προετοιμασία του στις σκληρές επιφάνειες και στην αμερικανική σεζόν, με στόχο να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν πριν τον τραυματισμό του.

Όπως έγραψε και στη δημοσίευσή του, ο Wawrinka δεν θα παίξει στην πατρίδα του και στην πόλη του Gstaad την επόμενη εβδομάδα, γιατί θέλει να ξεκινήσει την προετοιμασία του στις σκληρές επιφάνειες και να βάλει όλα του τα δυνατά, προκειμένου να επιστρέψει ξανά στο καλύτερό του επίπεδο.

Θυμίζουμε, πως ο 37χρονος πλέον Ελβετός, απέχει αρκετά από τον καλό του εαυτό, από τότε που επέστρεψε στο tour μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω του τραυματισμού του στο αριστερό πόδι και την επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει νωρίτερα αυτή τη χρονιά για να τον ξεπεράσει.

"Με λύπη ανακοινώνω πως πρέπει να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το Gstaad. Πάντα, αλλά πολύ περισσότερο στην Ελβετία, θέλω να παίζω και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό μπροστά στους φαν μου. Θέλω όμως να μπω στο γήπεδο όταν θα νιώθω πως μπορώ να τα δώσω όλα", έγραψε στις σελίδες του στα social media ο κάτοχος 3 Grand Slam τίτλων.

"Λυπάμαι γι' αυτό, αλλά πρέπει να επενδύσω στον εαυτό μου και στη διαδικασία, για να μπορέσω να παίξω στο επίπεδο που βρισκόμουν πριν τον τραυματισμό. Ελπίζω πως θα τα πούμε του χρόνου στο Gstaad. Στο μεταξύ, εγώ θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για το υπόλοιπο της σεζόν. Επόμενος σταθμός η Αμερική", κατέληξε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots