ATP
Federer: "Αυτό το τέλος ήθελα" (vid)

 
Federer: "Αυτό το τέλος ήθελα" (vid)
tn team Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 5:33

Ο αποχαιρετιστήριος λόγος του συγκινημένου Roger Federer, που συγκίνησε τους υπόλοιπους θρύλους με τους οποίους βρέθηκε μαζί στο γήπεδο, τους χιλιάδες φιλάθλους στις κερκίδες, αλλά και εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο!

Μετά το συγκινητικό του "αντίο" από το επαγγελματικό τένις, ο Federer έδωσε και έναν αποχαιρετιστήριο λόγο, στην κατάμεστη O2 Arena που τον καταχειροκρότησε και συγκινήθηκε μαζί του.

Ο 41χρονος Ελβετός τόνισε πως αυτό ήταν το τέλος που ήθελε και ήλπιζε να έχει, διασκεδάζοντας μέχρι και τον τελευταίο πόντο, παίζοντας διπλό μαζί με τον μεγάλο αντίπαλο αλλά και καλό φίλο του, Rafael Nadal.

Αναλυτικά όσα είπε ο Federer:

"Είναι μια υπέροχη μέρα, είμαι χαρούμενος, δεν είμαι λυπημένος. Το απόλαυσα να βάλω για άλλη μια φορά τα παπούτσια μου, διασκέδασα παρακολουθώντας όλα τα παιχνίδια. Αισθανόμουν κάποια στιγμή μέσα στο ματς ότι έφτασα κοντά στο να τραυματιστώ, αλλά όλα πήγαν καλά.

Το να παίζω μαζί με τον Rafa στην ίδια ομάδα και να έχω όλους αυτούς τους θρύλους κοντά μου ήταν κάτι το απίστευτο. Δεν ήθελα να αισθανθώ μόνος εκεί έξω. Ένιωσα πως ήμουν μέλος μιας ομάδας και στο τένις αυτό δεν το αισθάνεσαι. Ήμουν μαζί με παιδιά που έχουμε δουλέψει μαζί για χρόνια.

Είναι μια ξεχωριστή στιγμή για μένα, τους ευχαριστώ. Είναι το τέλος το οποίο ήλπιζα, το τέλος το οποίο ήθελα. Δεν προβλεπόταν μια τέτοια πορεία, ξεκίνησα παίζοντας απλά με φίλους μου και κατέληξα εδώ σήμερα. Ήταν υπέροχα, το διασκέδασα πολύ, τόσοι πολλοί άνθρωποι με στήριξαν, σας ευχαριστώ πολύ.

Περάσαμε πολύ ωραία όλα αυτά τα χρόνια, όλοι είναι εδώ, τα παιδιά μου, η σύζυγός μου. Η σύζυγός μου θα μπορούσε να μου ζητήσει να σταματήσω εδώ και αρκετό καιρό, αλλά αντίθετα με προέτρεπε να συνεχίσω. Είναι μια απίστευτη βραδιά. Σας ευχαριστώ όλους."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots