ATP
Πρόκριση Sinner στον τελικό, έκλεισε το ραντεβού με Medvedev (vids+pic)

 
Πρόκριση Sinner στον τελικό, έκλεισε το ραντεβού με Medvedev (vids+pic)
tn team Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 - 22:26

Ο Jannik Sinner βρήκε αντίσταση απέναντι στον Tallon Griekspoor, ωστόσο κατάφερε να πάρει το 2ο εισιτήριο για τον τελικό του ABN AMRO στο Ρότερνταμ, εκεί όπου τον περιμένει ο Daniil Medvedev.

Δυνατός ο 2ος ημιτελικός στο 500άρα τουρνουά της Ολλανδίας, με τον Ιταλό Jannik Sinner να κάνει την διαφορά στα κομβικά σημεία του αγώνα και να κερδίζει τον Greikspoor, με 7-6, 7-6(5).

 

Ο Sinner προκρίθηκε στον 2ο τελικό του για το 2023, καθώς προηγήθηκε αυτός στο Open Sud de France, πριν από λίγες μέρες, μετά από τη νίκη σε βάρος του Maxime Cressy στον τελικό.

Για τον 21χρονο Ιταλό τενίστας, αυτός θα είναι ο 9ος τελικός, όπου μέχρι στιγμής μετράει 7 τίτλους συνολικά στην καριέρα του, ενώ φιλοδοξεί να κερδίσει το 2ο 500άρι μετά από το Washinghton Open το 2021.

Στον τελικό θα τον περιμένει ο Ρώσος Daniil Medvedev ο οποίος νωρίτερα ξεπέρασε τον με άνεση τον Grigor Dimitrov, με 6-1, 6-2.

Sinner και Medvedev έχουν αναμετρηθεί 4 φορές συνολικά, με τον Ρώσο να έχει ισάριθμες νίκες. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι 4 μάχες που έχουν δώσει οι 2 τενίστες είναι σε Indoor γήπεδα, παρόμοια με αυτό του Ρότερνταμ.

Ο τελευταίος αγώνας που βρέθηκαν αντιμέτωποι ήταν το 2022 στο Open της Βιέννης, με τον Daniil να επικρατεί στα προημιτελικά με 6-4, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots