ATP
Η απάντηση του Απ. Τσιτσιπά για το περιστατικό του Στέφανου με τη μητέρα του (vid)

 
Η απάντηση του Απ. Τσιτσιπά για το περιστατικό του Στέφανου με τη μητέρα του (vid)
tn team Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 - 13:39

Viral έχει γίνει το βίντεο με τα νεύρα του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στη μητέρα του, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής του με τον Daniil Medvedev στα ημιτελικά της Ρώμης, με τον Απόστολο Τσιτσιπά να κάνει την τοποθέτησή του.

Στον κρίσιμο ημιτελικό της Ρώμης ενάντια στον Medvedev, ο Τσιτσιπάς έβγαλε αρκετό εκνευρισμό και σε ένα σημείο ξέσπασε προς τη μητέρα του, με αφορμή το γεγονός πως του έδινε οδηγίες στα ρώσικα. Ο Έλληνας πρωταθλητής ζήτησε να φύγει η μητέρα του από το γήπεδο και την έβρισε, με το περιστατικό να παίρνει μεγάλες διαστάσεις και να σχολιάζεται ακόμα μέχρι σήμερα.

Αυτό συνέβη και το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή "MEGA Καλημέρα", η οποία δημοσίευσε και ένα πρώτο σχόλιο από τον πατέρα και προπονητή του Στέφανου, Απόστολο Τσιτσιπά, μετά από επικοινωνία που είχε μαζί του.

"Το ατυχές συμβάν που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δεν είναι τίποτα παρά μόνο μια ένταση μεταξύ μητέρας και γιου. Η μητέρα του λειτούργησε με το αίσθημα της μάνας και προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί της. Ο Στέφανος ήθελε να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του στον αγώνα χωρίς την υποστήριξη της μητέρας του, γιατί δεν ήθελε να δείξει ευαίσθητες πτυχές του στον αντίπαλο", είπε συγκεκριμένα ο Απόστολος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots