ATP
Το απόγευμα της Παρασκευής ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Fognini

 
Το απόγευμα της Παρασκευής ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Fognini
© Fabian Meierhans / EFG Swiss Open Gstaad
tn team Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 - 18:39

Το απόγευμα της Παρασκευής θα αντιμετωπίσει τον Fabio Fognini o Στέφανος Τσιτσιπάς, για μια θέση στους "4" του Gstaad. Αναλυτικά το πρόγραμμα των προημιτελικών.

Ο Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στη Roy Emerson Arena του Gstaad αύριο το απόγευμα για τα προημιτελικά του Swiss Open Gstaad, όπου θα αντιμετωπίσει τον Fognini.

Θα είναι ο τρίτος κατά σειρά αγώνας της ημέρας και θα αρχίσει γύρω στις 16:00 ώρα Ελλάδας. Να σημειωθεί πως Τσιτσιπάς και Fognini θα αναμετρηθούν για 5η φορά, με τον Έλληνα πρωταθλητή να μην έχει ηττηθεί ποτέ στο παρελθόν από τον Ιταλό (4-0).

Το πρόγραμμα θα ανοίξει στις 11:30, με το ματς μεταξύ δυο παικτών που ξεκίνησαν από τα προκριματικά, των Quentin Halys και Gustavo Heide. O Heide μάλιστα απέκλεισε σήμερα το Νο.2 του ταμπλό, Ugo Humbert.

Θα ακολουθήσει το πολύ δυνατό ματς του Jan-Lennard Struff με τον Tomas Martin Etcheverry, Νο.5 και Νο.4 στο ταμπλό αντίστοιχα και φυσικά ο αγώνας του Τσιτσιπά, Νο.1 στο ταμπλό, που - σε περίπτωση που ολοκληρωθούν γρήγορα τα δυο πρώτα ματς - δεν θα ξεκινήσει πριν από τις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Το πρόγραμμα θα κλείσει ο αγώνας του Matteo Berrettini απέναντι στο Νο.3 του ταμπλό, Felix Auger-Aliassime, που θα αρχίσει στις 18:30.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (19/07):

Roy Emerson Arena:
11:30 Quentin Halys [Q] v. Gustavo Heide [Q]
13:30 Jan-Lennard Struff [5] v. Tomas Martin Etcheverry [4]
16:00 Stefanos Tsitsipas [1] v. Fabio Fognini [7]
18:30 Felix Auger-Aliassime [3] v. Matteo Berrettini [6]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots