ATP
O Tiafoe κέρδισε τον Medvedev και έδωσε νέο προβάδισμα στην Team World (vids)

 
O Tiafoe κέρδισε τον Medvedev και έδωσε νέο προβάδισμα στην Team World (vids)
tn team Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 16:06

O Frances Tiafoe επέστρεψε από σετ πίσω, κέρδισε τον Daniil Medvedev και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Team World στο Laver Cup του Βερολίνου.

Ο Tiafoe επικράτησε του Medvedev με 3-6, 6-4, 10-5 και ξεκίνησε ιδανικά τη 2η μέρα του Laver Cup του Βερολίνου για την Team World, που πλέον προηγείται της Team Europe με 4-2.

Παρότι έχασε 2 φορές το σερβίς του στο 1ο σετ και έμεινε πίσω με 3-6, o Tiafoe ανταποκρίθηκε ανοίγοντας το 2ο σετ με ένα break για το 2-0 και μετά απ' αυτό δεν υπήρξε γυρισμός για τον Medvedev, που δεν μπόρεσε να απειλήσει ξανά στο ματς το σερβίς του Αμερικανού.

Ο Tiafoe έστειλε το παιχνίδι στο match tie-break και εκεί κέρδισε τους 6 από τους 7 τελευταίους πόντους, για να επιβληθεί με 10-5 και να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Σήμερα η κάθε νίκη στο τουρνουά μετράει για 2 πόντους και γι' αυτό η Team World πήρε το προβάδισμα με 4-2, σε ένα Laver Cup που μέχρι στιγμής οι δυο ομάδες πάνε χέρι-χέρι και καμία δεν μπορεί να ξεφύγει.

Στο επόμενο ματς, η Team Europe θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει ξανά τη σειρά με το βαρύ της πυροβολικό, τον Carlos Alcaraz, να αντιμετωπίζει τον Ben Shelton.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots