ATP
Με νίκη μπήκε στο Laver Cup o Alcaraz (vids)

 
Με νίκη μπήκε στο Laver Cup o Alcaraz (vids)
tennisnews team Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 18:11

Με νίκη συνδύασε το ντεμπούτο του στο Laver Cup o Carlos Alcaraz, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-0 σετ του Ben Shelton και έφερε ξανά την ισορροπία στη σειρά.

Ο Alcaraz επικράτησε του Shelton με 6-4, 6-4 και ισορρόπησε ξανά τη σειρά μεταξύ της Team Europe και της Team World, που βρίσκεται πλέον στο 4-4.

O 21χρονος Ισπανός, πρωταθλητής στο Roland Garros και στο Wimbledon φέτος, κατάφερε να σβήσει και τα 5 break points που αντιμετώπισε, για να "σπάσει" μια φορά σε κάθε σετ το σερβίς του Shelton, στο 7ο game του 1ου σετ (4-3) και στο 1ο του 2ου (1-0).

Μετά από 1 ώρα και 43 λεπτά ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με ένα love service game, για να συνδυάσει την πρώτη του εμφάνιση ever στα μονά του Laver Cup με μια καθαρή νίκη. Θυμίζουμε πως έπαιξε και χθες ο Ισπανός, ο οποίος συμμετέχει για 1η φορά στη διοργάνωση, αλλά στο διπλό, όπου ηττήθηκε πλάι στον Alexander Zverev, από τους Shelton και Taylor Fritz.

Συνεχίζουν να πηγαίνουν χέρι-χέρι οι δυο ομάδες στο πολύ ενδιαφέρον φετινό τουρνουά του Βερολίνου για το Laver Cup, με τη νίκη του Alcaraz να κάνει το 4-4 ανάμεσα σε Team Europe και Team World.

Θυμίζουμε πως χθες οι δυο ομάδες κέρδισαν από 2 παιχνίδια και σήμερα η Team World ξεκίνησε με νίκη του Frances Tiafoe επί του Daniil Medvedev για το 4-2 (τη 2η μέρα η κάθε νίκη δίνει 2 πόντους).

Η δράση θα συνεχιστεί το βράδυ, στις 20:00 ώρα Ελλάδας, με την αναμέτρηση του Alexander Zverev κόντρα στον Taylor Fritz, σε έναν επαναληπτικό της μάχης που έδωσαν για το US Open. Στο διπλό, που θα ολοκληρώσει τη βραδιά, οι Casper Ruud και Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσουν τους Shelton και Alejandro Tabilo.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots