ATP
Νίκη στο διπλό και "double score" για την Team World (vids)

 
Νίκη στο διπλό και "double score" για την Team World (vids)
tn team Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 23:58

H Team World κέρδισε και το αποψινό διπλό, με τους Ben Shelton και Alejandro Tabilo να κερδίζουν εμφατικά μάλιστα τους Στέφανο Τσιτσιπά και Casper Ruud, για να διευρύνουν το προβάδισμα της Team World στο 8-4.

Μόλις 69 λεπτά χρειάστηκαν οι Shelton και Tabilo, που επιβλήθηκαν των Ruud και Τσιτσιπά με 6-1, 6-2 και διεύρυναν το προβάδισμα της Team World επί της Team Europe στο 8-4.

Είναι η πρώτη φορά που μια από τις δυο ομάδες παίρνει διαφορά, με την Team World να έχει κερδίσει και τα δυο διπλά, ενώ οι δυο ομάδες μετρούν από 3 νίκες στα μονά που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.

Οι Shelton και Tabilo δεν είχαν κανένα πρόβλημα στο 1ο σετ, αφού οι Ruud και Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκαν αρκετά για να βρουν τους αυτοματισμούς τους. Έτσι, ο Αμερικανός και ο Χιλιανός προηγήθηκαν με 5-0 και έκλεισαν το σετ στο 7ο game.

Βρήκαν γρήγορο break και στο 2ο σετ και προηγήθηκαν με 2-0. Οι Ruud και Τσιτσιπάς, με τον Νορβηγό στο σερβίς, κατάφεραν να επιστρέψουν από το 0-40 στο επόμενο game και να αποφύγουν το 0-3, μειώνοντας σε 1-2.

Παραλίγο να αλλάξει το ματς στο 6ο game, όταν είχαν τις 2 πρώτες και μοναδικές σε όλο το ματς ευκαιρίες για break, δεν αξιοποίησαν όμως κάποια απ' αυτές και τελικά οι Shelton και Tabilo έκαναν το 4-2. Ακολούθησε νέο break για την Team World, που αποτελείωσε την Team Europe και έκλεισε στο 6-2 το 2ο σετ.

To Laver Cup του Βερολίνου θα ολοκληρωθεί αύριο, με 4 παιχνίδια να απομένουν. Με την Team World να προηγείται με 8-4 και την κάθε νίκη να δίνει 3 πόντους την 3η μέρα, σημαίνει πως η Team Europe χρειάζεται να κερδίσει τουλάχιστον 3 από τα 4 αυριανά ματς, ενώ η Team World θα εξασφαλίσει τον 3ο συνεχόμενο τίτλο της αν κερδίσει 2 παιχνίδια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots