ATP
Laver Cup: Το πρόγραμμα της 3ης ημέρας

 
Laver Cup: Το πρόγραμμα της 3ης ημέρας
tn team Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024 - 6:14

Ολοκληρώνεται σήμερα το Laver Cup, με τους Carlos Alcaraz, Alexander Zverev και Daniil Medvedev να αγωνίζονται μεταξύ άλλων. Δείτε το πρόγραμμα.

Η Team Europe θα παίξει το τελευταίο της χαρτί, ρίχνοντας στη μάχη τους μεγαλύτερους αστέρες της, στην προσπάθεια να ανατρέψει την κατάσταση και να επιστρέψει στον θρόνο του Laver Cup.

Η Team World έχει το προβάδισμα με 8-4 μετά τις 2 πρώτες ημέρες της διοργάνωσης του Βερολίνου, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τη δουλειά, ώστε να κερδίσει τον 3ο συνεχόμενο τίτλο της.

Σήμερα η κάθε νίκη δίνει 3 πόντους και αυτό σημαίνει πως η Team Europe χρειάζεται 3 νίκες στα 4 παιχνίδια, ενώ η Team World χρειάζεται να κερδίσει τα 2 από τα 4 παιχνίδια, για να φτάσει στον τίτλο.

Το πρόγραμμα για την Κυριακή (22/09) θα αρχίσει στις 13:00 ώρα Ελλάδας και θα αρχίσει με το διπλό, σε αντίθεση με τις άλλες ημέρες. Εκεί, οι Carlos Alcaraz και Casper Ruud θα αντιμετωπίσουν τους Ben Shelton και Frances Tiafoe.

Στη συνέχεια ο Daniil Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Ben Shelton και τα υπόλοιπα παιχνίδια θα γίνουν εφόσον χρειαστεί και επίσης θα ακολουθήσουν στο πρόγραμμα, δεν θα υπάρξει δηλαδή νυχτερινό session την Κυριακή.

Αν η Team Europe μείνει "ζωντανή", στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας ο Alexander Zverev θα αντιμετωπίσει τον Frances Tiafoe και στο τελευταίο ο Alcaraz θα παίξει με τον Taylor Fritz, σε ένα πολύ μεγάλο ματς, που στο ιδανικότερο δυνατό σενάριο θα είναι αυτό που θα κρίνει τον τίτλο.

Οι αγώνες του Laver Cup θα μεταδοθούν από το Eurosport 1HD.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots