ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Τόκιο

 
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Τόκιο
© Andrew Ong/USTA
tn team Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:31

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει την ασιατική του περιοδεία αυτή την εβδομάδα από το 500άρι του Τόκιο. Δείτε αναλυτικά το ταμπλό.

Ο Τσιτσιπάς θα είναι στο Νο.4 του ταμπλό του Japan Open, που θα ξεκινήσει αυτή την Τετάρτη. Στον 1ο γύρο ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει qualifier, ενώ μπει στη φάση των "16", θα παίξει είτε με τον Tomas Martin Etcheverry, είτε με έναν ακόμα qualifier.

Στα προημιτελικά ο Στέφανος διασταυρώνεται με το Νο.5 του ταμπλό, Tommy Paul, ενώ στα ημιτελικά έχει πιθανούς αντιπάλους τους Hubert Hurkacz και Frances Tiafoe.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανοί αντίπαλοί του μόνο στον τελικό, είναι οι Taylor Fritz και Casper Ruud. O Fritz θα έχει αρκετά δύσκολο μονοπάτι, αφού στην πρεμιέρα του θα παίξει με τον Arthur Fils, στον 2ο γύρο έχει πιθανό αντίπαλο τον Matteo Berrettini και στα προημιτελικά τον Ben Shelton.

Ο Ruud από την πλευρά του θα παίξει στον 1ο γύρο με τον Jordan Thompson, στον 2ο γύρο με έναν εκ των Marin Cilic και Kei Nishikori (το ζευγάρι του τελικού του US Open του 2014) και στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Holger Rune.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Fritz - Shelton [8]
[3] Ruud - Rune [6]
[5] Paul - Tsitsipas [4]
[7] Tiafoe - Hurkacz [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Japan Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots