ATP
Κατέληξε η θεία του Sinner

 
Κατέληξε η θεία του Sinner
© USTA
tn team Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:36

Βαρύ πένθος στην οικογένεια του Jannik Sinner, αφού έφυγε από τη ζωή του η θεία του, Maggi, στην οποία αφιέρωσε τον τίτλο του US Open πριν μερικές μέρες. Ήταν μόλις 56 ετών.

Η θεία του Ιταλού τενίστα ήταν βαριά άρρωστη και ήταν πολύ δύσκολο να αποφύγει τον θάνατο, κάτι που γνώριζε και ο Sinner, όπως φάνηκε από τα λόγια του στην ομιλία που έβγαλε για την κατάκτηση του US Open πριν μερικές μέρες.

"Θα ήθελα να αφιερώσω αυτόν τον τίτλο στην θεία μου γιατί δεν είναι καλά και δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα την έχω στη ζωή μου. Είναι ωραίο που μπορώ να μοιραστώ μια θετική στιγμή μαζί της. Ήταν ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου και συνεχίζει να είναι. Εύχομαι σε όλους να έχουν υγεία, είναι η πιο σημαντική ευχή, αν και δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό", είχε πει τότε ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου.

Είχε μιλήσει για εκείνη και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε: "Η θεία μου είναι ένα πολύ σημαντικό άτομο. Όταν δούλευαν οι γονείς μου, εκείνη με πήγαινε στους αγώνες του σκι. Κάθε καλοκαίρι επίσης βοηθούσε τους γονείς μου, που έπρεπε να βρίσκονται στις δουλειές τους. Περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί. Μετά και απ' αυτή τη δυσκολία, προσπάθησα να δω τα πράγματα μέσα από μια διαφορετική σκοπιά. Πολλά άσχημα μπορούν να συμβούν στον αθλητισμό, αλλά η πραγματική ζωή είναι κάτι το διαφορετικό. Ταξιδεύουμε πολύ οι τενίστες, γι' αυτό και είναι δύσκολο να περνάς χρόνος με τους αγαπημένους σου ανθρώπους."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots