ATP
Στους τελικούς του Davis Cup o Nadal!

 
Στους τελικούς του Davis Cup o Nadal!
© ITF Tennis
tn team Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:57

Μεγάλη είδηση από την Ισπανία, αφού φαίνεται πως ο Rafael Nadal θα βρίσκεται στη Μάλαγα για να αγωνιστεί στους τελικούς του Davis Cup!

Τελικά η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα για τον Nadal, όπως θα ήταν το λογικό να εικάζει κανείς μετά και την απόσυρσή του από το Laver Cup.

Ο 38χρονος Ισπανός εξέφρασε την επιθυμία του να βρίσκεται στους τελικούς του Davis Cup στη Μάλαγα τον προσεχή Νοέμβριο και έτσι επιλέχθηκε από τον team captain των Ισπανών, David Ferrer.

Μαζί με τον Rafa δηλώθηκαν και οι Carlos Alcaraz, Roberto Bautista Agut, Pablo Carreno Busta και Marcel Granollers, με τα διεθνή να μιλούν ήδη για την επιστροφή του ντουέτου "Nadalcaraz", που είχε συναρπάσει τους πάντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι τελικοί του Davis Cup θα γίνουν και φέτος στη Μάλαγα, από τις 19 έως τις 24 Νοεμβρίου, με τον Nadal να μη θέλει να χάσει αυτή την ευκαιρία και να αγωνιστεί μπροστά στους συμπατριώτες του, ίσως και για μια τελευταία φορά. Έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα επιστρέψει στη Μαδρίτη ο Ισπανός, ακόμα και αν παίξει το 2025, ενώ το πιθανότερο είναι να μην επιστρέψει ούτε στη Βαρκελώνη, παρότι αυτή την πόρτα δεν την έκλεισε οριστικά.

Η Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία στα προημιτελικά του Davis Cup και, αν προκριθεί, θα παίξει είτε με τη Γερμανία, είτε με τον Καναδά. Διεκδικεί τον 7ο τίτλο της στο θεσμό, με τον Nadal να είναι παρών στους 5 από τους 6 προηγούμενους!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots