ATP
Sinner: "Το καλαντάρι είναι μεγάλο, αλλά μπορούμε να επιλέξουμε"

 
Sinner: "Το καλαντάρι είναι μεγάλο, αλλά μπορούμε να επιλέξουμε"
© Simon Bruty/USTA
tn team Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 - 15:42

Ο Jannik Sinner συμμερίζεται τις απόψεις των Carlos Alcaraz και Alexander Zverev πως η τενιστική σεζόν έχει γίνει πολύ απαιτητική, δεν συμφωνεί όμως τις διαμαρτυρίες τους.

Μετά τις πρόσφατες διαμαρτυρίες των Alcaraz και Zverev από το Βερολίνο, για το πολύ "βαρύ" καλαντάρι της ΑΤΡ, ο Sinner ρωτήθηκε σχετικά στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου στο Πεκίνο. Από τη μια συμφώνησε με τους συναδέλφους του, από την άλλη δεν τους ακολούθησε στα παράπονα.

"Το καλαντάρι είναι αρκετά μεγάλο, αλλά οι παίκτες έχουμε τη δυνατότητα να επιλέγουμε που θα παίξουμε και που όχι. Προφανώς έχουμε και κάποια τουρνουά που είναι υποχρεωτικά, αλλά ως παίκτης, θεωρώ ότι ακόμα κι έτσι μπορούμε να επιλέγουμε. Αυτή η χρονιά είναι πολύ απαιτητική, υπάρχουν πολλά τουρνουά, αλλά αν δεν θέλεις να παίξεις σε όλα, μην παίζεις σε όλα. Πέρσι για παράδειγμα, δεν συμμετείχα σε πολλά τουρνουά γιατί προτίμησα να κάνω προπονήσεις", είπε ο Ιταλός, ο οποίος κατά μια έννοια δικαίωσε και τον Zverev.

Θυμίζουμε πως ο Zverev είχε έρθει σε διένεξη με έναν δημοσιογράφο που του είχε πει ότι μπορούν όλοι οι παίκτες μαζί να κινητοποιηθούν κι έτσι να αλλάξουν τα πράγματα, όμως ο Γερμανός εξήγησε πως την ΑΤΡ την ενδιαφέρει μόνο το χρήμα και πως οι ίδιοι είναι αναλώσιμοι, αφού αν μποϊκοτάρουν τα τουρνουά θα υπάρχουν πάντα άλλοι παίκτες για να πάρουν τις θέσεις τους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots