Νίκησε ο Berrettini, "αγκαλιά" με την κούπα οι Ιταλοί (vids)
O Matteo Berrettini κέρδισε τον Botic Van De Zandschulp με 2-0 σετ και έδωσε τεράστιο προβάδισμα στην Ιταλία στον τελικό του Davis Cup.
Πολύ κοντά στην υπεράσπιση του τίτλου της βρίσκεται η Ιταλία στο Davis Cup, με τον Berrettini να κάνει το πρώτο βήμα, κερδίζοντας τον Van De Zandschulp με 6-4, 6-2.
Ο Berrettini δεν απειληθηκε ούτε μια φορά στο σερβίς του σε όλο το ματς και κέρδισε τα 9 από τα 11 τελευταία games, για να φτάσει γρήγορα και καθαρά στη νίκη και να δώσει το ιταλικό προβάδισμα.
MATTEO BERRETTINI THAT IS UNREAL ?#DavisCup | @MattBerrettini pic.twitter.com/INseb1vSo8
— Davis Cup (@DavisCup) November 24, 2024
The man of the moment ?#DavisCup | @MattBerrettini pic.twitter.com/h0VzxQz28U
— Davis Cup (@DavisCup) November 24, 2024
Το μόνο που χρειάζονται τώρα οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Ιταλοί για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους στη Μάλαγα, είναι η νίκη του Jannik Sinner επί του Tallon Griekspoor στο επόμενο παιχνίδι της σειράς.
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.