ATP
Τσιτσιπάς: "Είμαι ευχαριστημένος, ελπίζω να παίξω καλύτερα τις επόμενες μέρες" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Είμαι ευχαριστημένος, ελπίζω να παίξω καλύτερα τις επόμενες μέρες" (vid)
tn team Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2025 - 17:37

Ευχαριστημένος με την εικόνα του και τη συμπεριφορά του στο πρώτο του παιχνίδι στο Ρότερνταμ ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που ελπίζει ότι θα βελτιωθεί και θα παίξει ακόμα καλύτερα στο επόμενο.

"Ήθελα να παίξω το καλύτερό μου τένις, μπήκα με υψηλές προσδοκίες στο παιχνίδι και τις εκπλήρωσα. Είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Το παιχνίδι μου στο 1ο σετ ήταν φανταστικό, επιτιθόμουν απευθείας αν ένα χτύπημα ερχόταν εκεί που ήθελα, δεν έκανα πολλά αβίαστα λάθη και στο 2ο σετ ένιωσα πως κράτησα το επίπεδο και απλά ο αντίπαλός μου είχε περισσότερες απαντήσεις στις επιθέσεις μου", είπε ο Τσιτσιπάς στις δηλώσεις που έκανε μέσα από το court, μετά την άνετη νίκη του με 2-0 σετ επί του Harold Mayot στο Ρότερνταμ.

"Θεωρώ ότι ανέβασε το επίπεδό του στο 2ο σετ, μακάρι να τα είχα πάει καλύτερα, αλλά σε εκείνο το σημείο αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να περιμένω να μου εμφανιστεί ξανά η ευκαιρία και να την εκμεταλλευτώ", συμπλήρωσε ο 26χρονος Έλληνας τενίστας, Νο.6 στο ταμπλό του Ρότερνταμ.

Αναφορικά με τις συνθήκες του γηπέδου, είπε: "Για indoor το βρήκα κάπως πιο αργό το γήπεδο, πρέπει να το πω αυτό. Επίσης δεν ένιωσα να είχε ψηλή αναπήδηση, η μπάλα έμενε χαμηλά. Δεν με πειράζει, είναι οκ, ίσως πρέπει να δουλεύω λίγο παραπάνω σε κάθε πόντο για να τον κερδίσω. Ανά διαστήματα νιώθεις και λίγο λες και παίζεις στο χώμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το 1ο σετ, ήταν ένα πολύ καλό 1ο σετ και για ψυχολογικούς λόγους, τώρα ελπίζω να γίνω καλύτερος τις επόμενες ημέρες."

Στον 2ο γύρο ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Matteo Berrettini και Tallon Griekspoor, την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots