ATP
Εγκατέλειψε ξαφνικά ο Medvedev (vid)

 
Εγκατέλειψε ξαφνικά ο Medvedev (vid)
tn team Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2025 - 17:19

Χωρίς να δείξει νωρίτερα ότι έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ο Daniil Medvedev εγκατέλειψε την αναμέτρησή του με τον Felix Auger-Aliassime στην Ντόχα.

Αμέσως μετά την απώλεια του 1ου σετ με 6-3, ο Medvedev σήκωσε λευκή πετσέτα, εγκαταλείποντας ξαφνικά το ματς και το τουρνουά, εκπλήσσοντας τους πάντες, αφού δεν είχε φανεί νωρίτερα από τη γλώσσα του σώματος να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Τελικά, η επίσημη αιτιολόγηση ήταν ασθένεια και αδιαθεσία, που δεν του επέτρεψε να παλέψει στο 100% του.

Στη μισή ώρα περίπου που παίχτηκε τένις, ο Auger-Aliassime ήταν καλύτερος, δεν αντιμετώπισε κανένα break point και "έσπασε" 2 συνεχόμενες φορές το σερβίς του Medvedev, στο 7ο (4-3) και στο 9ο game (6-3).

Πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά έχοντας παίξει ένα σετ τις δυο τελευταίες μέρες ο Καναδός, αφού θυμίζουμε πως στον 2ο γύρο είχε πάρει το walkover λόγω του τραυματισμού του Hamad Medjedovic.

Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Andrey Rublev, που σε ένα μεγάλο ματς νωρίτερα είχε κερδίσει τον Alex De Minaur με 6-1, 3-6, 7-6 (8).

Ο Rublev είχε χάσει προβάδισμα με 5-2 στο 3ο σετ, στο οποίο ο De Minaur έσβησε 5 match points, πριν ισοφαρίσει σε 5-5. Στο tie-break o Αυστραλός παραλίγο να κλέψει τη νίκη, αλλά ο Rublev έσωσε με τη σειρά του match point στο 5-6 και τελικά ολοκλήρωσε τη νίκη του επικρατώντας με 10-8, στο 8ο δικό του match point.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots