1ος τίτλος από το 2020 για τον Djere (vid)
O Laslo Djere ήταν ο μεγάλος νικητής στο Σαντιάγο της Χιλής και επέστρεψε στους τίτλους μετά από 4,5 χρόνια.
Μετά από έναν πολύ κλειστό τελικό στο Chile Open, o Djere επικράτησε του Sebastian Baez με 6-4, 3-6, 7-5.
Djere conquers Santiago! ?
— Tennis TV (@TennisTV) March 3, 2025
In his 150th win, a 6-4 3-6 7-5 victory over Baez secures Laslo Djere’s first ATP trophy in 5 years!#MovistarChileOpen pic.twitter.com/TOimLfuhjv
Είχε ένα σπουδαίο τουρνουά ο Djere, ο οποίος πέτυχε 5 νίκες στο 250άρι της Χιλής, ενώ μεταξύ άλλων απέκλεισε τον φορμαρισμένο Jaime Faria και τον κορυφαίο του ταμπλό, Francisco Cerundolo. Και τα δυο παιχνίδια, όπως και ο τελικός, ήταν στα 3 σετ, παίζοντας 9 σετ το τελευταίο τριήμερο στο Σαντιάγο.
Και ο Baez ήταν φορμαρισμένος, αφού προερχόταν από την κατάκτηση του τίτλου στο Ρίο και μετρούσε 8 διαδοχικές νίκες.
Στον τελικό έγινε μεγάλη μάχη, με τον Djere να προηγείται με 4-2 και με 5-3 στο αποφασιστικό σετ και τον Baez να τον ισοφαρίζει στο 5-5. Ο Σέρβος ωστόσο κέρδισε τους 8 από τους 10 επόμενους πόντους και ολοκλήρωσε τον θρίαμβό του σε 2 ώρες και 26 λεπτά.
The moment of glory ??
— Tennis TV (@TennisTV) March 3, 2025
The Serbian raises his third ATP career trophy in Santiago!#MovistarChileOpen pic.twitter.com/Ws7kZusTGI
Αυτός ήταν ο 3ος τίτλος του Djere (3-3 σε τελικούς) και ο 1ος μετά από 4,5 χρόνια. Είχε κερδίσει ακόμα το 500άρι στο Ρίο το 2019 και το 250άρι στη Σαρδηνία το 2020.

