Εύκολη πρόκριση για Medvedev (vids)

Ο Daniil Medvedev πέτυχε μια καθαρή νίκη εις βάρος του Juan Manuel Cerundolo και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Madrid Open. Εκεί θα βρίσκεται και ο Taylor Fritz.
Ο Medvedev δεν αντιμετώπισε προβλήματα και ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Cerundolo με 6-2, 6-2, για να μπει στους "16" καλύτερους της Μαδρίτης.
Ο 29χρονος Ρώσος, Νο.10 στον κόσμο πλέον, αντιμετώπισε μόνο ένα break point σε όλο το ματς και το έσβησε, ενώ "έσπασε" 2 φορές σε κάθε σετ το σερβίς του Αργεντινού.
Easy peasy ?@DaniilMedwed goes through Cerundolo 6-2 6-2 in 62 minutes.#MMOpen pic.twitter.com/Lnt7I5Q2XO
— Tennis TV (@TennisTV) April 27, 2025
Επόμενος αντίπαλος για τον Medvedev θα είναι ο Brandon Nakashima, ο οποίος νωρίτερα κέρδισε τον Flavio Cobolli με 7-5, 6-3.
Στους "16" προκρίθηκε και ο Taylor Fritz, παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον Benjamin Bonzi. Ο Αμερικανός έχασε το 1ο σετ, ενώ πήρε δύσκολα το 2ο με break στο 12ο game και μετά από 5 set points, για να κάνει το 4-6, 7-5. Μετά απ' αυτό, ο Γάλλος εγκατέλειψε το ματς λόγω τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.
Tough luck for Benjamin Bonzi ?
— Tennis TV (@TennisTV) April 27, 2025
He retires due to injury & @Taylor_Fritz97 advances 4-6 7-5.#MMOpen pic.twitter.com/d907xIp00r
Στον 4ο γύρο ο Fritz θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Casper Ruud και Sebastian Korda.
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.