Θετικό ποδαρικό στο χορτάρι ο Zverev (vid)

O Alexander Zverev κινδύνεψε στο 2ο σετ, αλλά πέρασε τελικά χωρίς απώλειες το εμπόδιο του Corentin Moutet, στην πρεμιέρα του στο τουρνουά της Στουτγκάρδης και στη σεζόν του γρασιδιού.
Ο Zverev έκανε τα εύκολα δύσκολα, απέφυγε όμως τις μεγαλύτερες περιπέτειες στο τέλος και επικράτησε του Moutet με 6-2, 7-6 (7).
Στο 1ο σετ δεν κινδύνεψε καθόλου ο Γερμανός, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.3 στον κόσμο, ενώ έκανε πρώτος το break και στο 2ο, για να προηγηθεί με 4-3. Παρόλα αυτά υπέστη break στο επόμενο game και οδηγήθηκε σε tie-break.
Και εκεί έγιναν περίπλοκα τα πράγματα, αφού από το υπέρ του 3-0 βρέθηκε πίσω με 4-5 και με 5-6, αντιμετωπίζοντας μέχρι και break point - στο σερβίς του Moutet μάλιστα. Έκανε δυο απανωτά mini-break, αλλά ούτε τότε τελείωσε το ματς, κάτι που έκανε τελικά στο 2ο match point του, παίρνοντας το tie-break με 9-7.
Στα προημιτελικά του BOSS Open της Στουτγκάρδης, ο Zverev θα αντιμετωπίσει τον Brandon Nakashima. Εκείνος κέρδισε τον ανερχόμενο Learner Tien με 7-6 (5), 6-3.
Στα προημιτελικά προκρίθηκε και ο Felix Auger-Aliassime, που νίκησε τον Giovanni Mpetshi Perricard με 6-4, 6-4. Ο Auger-Aliassime θα παίξει στη συνέχεια με τον 17χρονο Γερμανό Justin Engel, που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και έβγαλε εκτός το Νο.7 του ταμπλό, Alex Michelsen, με 6-4, 6-4.
Media
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.