Έφτασαν Σαν Φρανσίσκο οι αστέρες του Laver Cup (vids)
O Carlos Alcaraz, Alexander Zverev και Joao Fonseca μεταξύ άλλων, έφτασαν στο Σαν Φρανσίσκο για το Laver Cup.
Το Laver Cup θα είναι αναμφίβολα το event που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα στον κόσμο του τένις αυτή την εβδομάδα, ξεκινώντας την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου.
Ήδη στο Σαν Φρανσίσκο βρίσκονται οι περισσότεροι παίκτες που θα εκπροσωπήσουν τις δύο ομάδες, καθώς τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά για την έναρξη των αγώνων.
Ξεχωρίζει αναμφίβολα η παρουσία του Carlos Alcaraz, με το νέο του λουκ μετά την κατάκτηση του US Open. Τον υποδέχτηκε στο στάδιο ο συμπαίκτης του στην Team Europe, Casper Ruud. Στο Σαν Φρανσίσκο είναι και ο Alexander Zverev, αλλά και ο Joao Fonseca, που συνάντησε τον Roger Federer σε μια ιδιαίτερη στιγμή.
Carlos Alcaraz is greeted by Casper Ruud as he arrives at the Laver Cup. ❤️
— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) September 16, 2025
pic.twitter.com/lZxFYOD38a
View this post on Instagram
Θα είναι η 8η φορά που θα γίνει το Laver Cup, το οποίο σίγουρα έχει χάσει λίγη από την αίγλη των πρώτων χρόνων με τους Big 3, αλλά συνεχίζει να φέρνει μεγάλα ονόματα.
Την Team Europe θα εκπροσωπήσουν οι Carlos Alcaraz, Alexander Zverev, Holger Rune, Casper Ruud, Jakub Mensik και Flavio Cobolli, ενώ την Team World οι Taylor Fritz, Alex De Minaur, Francisco Cerundolo, Alex Michelsen, Joao Fonseca και Reilly Opelka. Αναπληρωτές είναι οι Tomas Machac (Europe) και Jenson Brooksby (World).
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

