ATP
Νωρίς εκτός ο Μάρκος

 
Νωρίς εκτός ο Μάρκος
tennisnews team Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2008 - 16:14

Νωρίς αποχαιρέτησε το τουρνουά του Ρότερνταμ ο Μάρκος Παγδατής, αφού γνώρισε την ήττα στον πρώτο γύρο από τον Ρόμπιν Σόντερλινγκ (νούμερο 52 στον κόσμο) με 2-1 σετ. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Μάρκος έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και φυσιολογικά ήρθε στο τέλος ο αποκλεισμό από τον Σουηδό, ο οποίος στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ζιλ Σιμόν.

Ο Παγδατής άρχισε πολύ άσχημα το παιχνίδι και σε λιγότερο από δέκα λεπτά βρέθηκε να χάνει με 3-0 games και παρά την προσπάθεια του έχασε το πρώτο σετ με 6-3. Ένα αλλιώτικο Παγδατή παρακολουθήσαμε στο δεύτερο σετ. Με λίγα λάθη στο παιχνίδι του, καλό πρώτο σερβίς και καλές επιστροφές στο σεβίς του Σόντερλινγκ πήρε με συνοπτικές διαδικασίες το δεύτερο σετ με 6-3.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ, οι δύο αθλητές διατηρούσαν το σερβίς τους μέχρι και το 10ο game. Σε εκείνο το σημείο, ο Μάρκος είχε το σερβίς και ξεκίνησε με δύο άσους. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, αφού ο Σουηδός πήρε τους επόμενους τέσσερις πόντους και μαζί την πρόκριση για τον 2ο γύρο του τουρνουά της Ολλανδίας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots