Επίδειξη δύναμης από Swiatek και Pegula (vids)

 
Επίδειξη δύναμης από Swiatek και Pegula (vids)
© Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 - 9:17

Ακάθεκτες συνεχίζουν τις πορείες τους στο Australian Open οι Iga Swiatek και Jessica Pegula, που έχασαν μόλις 2 και 1 games αντίστοιχα, για να πάρουν αμφότερες πολύ εντυπωσιακές προκρίσεις για τη φάση των "16".

Η Swiatek συνέτριψε την προερχόμενη από τα προκριματικά Carla Bucsa με 6-0, 6-1, σε έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε σε 55 μόλις λεπτά.

Με 15 winners και 6 αβίαστα λάθη ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή της αναμέτρηση η κορυφαία τενίστρια του κόσμου, η οποία θα αντιμετωπίσει στον 4ο γύρο την πρωταθλήτρια του Wimbledon, Elena Rybakina.

H Rybakina, μετά από μια μάχη 2 ωρών και 5 λεπτών επικράτησε της Danielle Collins με 6-2, 5-7, 6-2.

Πολύ εντυπωσιακή ήταν και η Jessica Pegula, η οποία συνέτριψε τη Marta Kostyuk με 6-0, 6-2 σε κάτι περισσότερο από μια ώρα.

Η Αμερικανίδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και σήμερα πανηγύρισε την 7η διαδοχική νίκη της στο tour, σε ένα σερί στο οποίο συγκαταλέγεται και η νίκη της επί της Swiatek στο United Cup.

Στον 4ο γύρο η Pegula θα αντιμετωπίσει την Barbora Krejcikova, που κέρδισε την Anhelina Kalinina με 6-2, 6-3.

Τέλος, στις "16" προκρίθηκε και η Coco Gauff, η οποία επικράτησε της Bernarda Pera με 6-3, 6-2. Η Gauff θα αντιμετωπίσει την Κυριακή την Jelena Ostapenko, που κέρδισε την Kateryna Baindl με 6-3, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots