Djokovic: "Έκαναν προσβλητικά σχόλια για μένα και τους Σέρβους" (vid)

Ο Novak Djokovic εξήγησε για ποιο λόγο δεν απάντησε στις ερωτήσεις του Jimmy Courier μετά το ματς του με τον Jiri Lehecka και τελικά αυτός δεν είχε καμία σχέση με το κοινό της Rod Laver Arena.
Ο λόγος που αποχώρησε από τη Rod Laver Arena χωρίς να παραχωρήσει συνέντευξη ο Nole, ήταν τελικά κάποια σχόλια που προηγήθηκαν από τον δημοσιογράφο του Channel 9, του σταθμού που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Australian Open.
Όπως είπε συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Tony Jones έκανε κάποια υποτιμητικά σχόλια για εκείνον και για τους Σέρβους φιλάθλους, χωρίς να απολογηθεί.
"Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τον λόγο για τον οποίο δεν έγινε συνέντευξη στο court μετά το ματς, όπως συνηθίζεται. Πριν δυο μέρες, ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος που εργάζεται στον επίσημο broadcaster εδώ στην Αυστραλία, το Channel 9, κορόιδεψε τους Σέρβους φιλάθλους και έκανε προσβλητικά σχόλια για μένα. Από τότε, δεν έχει απολογηθεί επίσημα, ούτε και το Channel 9. Από τη στιγμή που είναι οι επίσημοι broadcasters, επέλεξα να μην δίνω συνεντεύξεις στο Channel 9.
Δεν έχω τίποτα με τον Jimmy Courier ή με το κοινό της Αυστραλίας. Απλά ήταν μια άβολη κατάσταση που αντιμετώπισα στο court σήμερα. Δεν ήταν η στιγμή και ο χώρος για να εξηγήσω την κίνησή μου", εξήγησε ο Djokovic στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα του με τον Jiri Lehecka, επιβεβαιώντας πως θα συνεχίσει να μποϊκοτάρει τις on-court συνεντεύξεις, έως ότου ο Tony Jones και ο σταθμός απολογηθούν.
Το επίμαχο βίντεο με τον Jones να κοροϊδεύει τους Σέρβους φιλάθλους:
Have to say, this is one of the strangest things Tony Jones has done on camera.
— Todd Scoullar (@ToddScoullar) January 17, 2025
I know it’s a ‘joke’, but to have such a lack of respect from the host broadcaster is….slightly questionable. ?pic.twitter.com/iPRUTYZStn
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.