Indian Wells: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
Indian Wells: Το πρόγραμμα της Πέμπτης
tn team Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2026 - 9:01

Με όλους τους προημιτελικούς των μονών θα συνεχιστεί σήμερα η δράση στα γήπεδα του Indian Wells, ενώ Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σακκαρη θα παίξουν στα προημιτελικά του μικτού.

Η δράση σε όλα τα γήπεδα θα ξεκινήσει και σήμερα στις 20:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας. Στο κεντρικό court, το πρόγραμμα θα ανοίξει η κορυφαία του κόσμου, Aryna Sabalenka, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Victoria Mboko. Στη συνέχεια θα γίνει το πολύ ενδιαφέρον ματς του Jannik Sinner με τον Learner Tien.

Στις 02:00 τα ξημερώματα, η Jessica Pegula θα αντιμετωπίσει την Elena Rybakina, ενώ το πρόγραμμα του γηπέδου θα κλείσει ο Carlos Alcaraz, που θα παίξει με τον Cameron Norrie.

Στο Stadium 2, στις 20:00 θα γίνει ο αγώνας του Alexander Zverev με τον Arthur Fils. Θα ακολουθήσει το παιχνίδι της Linda Noskova με την Talia Gibson. Στη συνέχεια θα παίξει η Iga Swiatek με την Elina Svitolina, ενώ τελευταίο θα γίνει το ματς του Jack Draper με τον Daniil Medvedev.

Στο Stadium 4, στις 21:30 ώρα Ελλάδας, θα παίξουν οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς για τα προημιτελικά του μικτού διπλού, ενάντια στη Luisa Stefani και τον Marcelo Arevlo.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας

Tennis shots