Murray: Αποσύρθηκε από το μονό των Ολυμπιακών

 
Murray: Αποσύρθηκε από το μονό των Ολυμπιακών
© Roland Garros / FFT
tn team Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 - 11:45

Όπως συνέβη και στο Wimbledon, o Andy Murray θα παίξει μόνο στο διπλό και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας του.

Σίγουρα δεν ήταν το "αντίο" που θα ήθελε ο 37χρονος Βρετανός, το σώμα του ωστόσο δεν είναι σε θέση να παίξει αγώνες μονού ακόμα κι έτσι απέσυρε τη συμμετοχή του απ' αυτό το ταμπλό και θα αφοσιωθεί στο διπλό, όπου παίζει με τον Dan Evans.

Θυμίζουμε πως και στο Wimbledon ο Murray είχε παίξει μόνο στο διπλό, με τον αδερφό του Jamie Murray εκεί, εξαιτίας του τραυματισμού του στην πλάτη που τον ταλαιπωρεί από την έναρξη της σεζόν του γρασιδιού.

"Οι προπονήσεις πηγαίνουν εξαιρετικά και παίζουμε καλά μαζί. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να εκπροσωπήσω τη Μεγάλη Βρετανία για μια ακόμα φορά", ανέφερε σε δήλωσή του ο Murray, 2 φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, στο Λονδίνο το 2012 και στο Ρίο το 2016.

Αυτό σημαίνει και πως ο τελευταίος αγώνας που έδωσε στο μονό ο σπουδαίος Βρετανός τενίστας, ήταν αυτός με τον Jordan Thompson στο Queen's του Λονδίνου πριν από 1,5 μήνα, ο οποίος είχε ολοκληρωθεί άδοξα, με εγκατάλειψή του έπειτα από μόλις 5 games.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots