Παρίσι: Αποσύρθηκε και η Rybakina!

 
Παρίσι: Αποσύρθηκε και η Rybakina!
© AELTC/Peter Nicholls
tn team Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 - 20:41

Ακόμα ένα μεγάλο όνομα προστίθεται στη λίστα των απόντων των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς τη συμμετοχή της απέσυρε και η Elena Rybakina!

Η 25χρονη Καζάκα τενίστρια, προσφάτως ημιφιναλίστ στο Wimbledon, πρόσθεσε το όνομά της στη μεγάλη λίστα των απουσιών των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η Rybakina, Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε βρογχίτιδα μετά το Wimbledon και άργησε πολύ να επιστρέψει στις προπονήσεις, με αποτέλεσμα να μην είναι έτοιμη για τους Αγώνες.

Στο κυρίως ταμπλό μπήκε ως alternate η Daria Saville, η οποία πήρε τη θέση της Caroline Garcia στο ταμπλό και θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο την Qinwen Zheng. Η Garcia ήταν η κορυφαία unseeded παίκτρια βάσει κατάταξης και γι' αυτό θα πάρει τη θέση της Rybakina στο ταμπλό ως seeded, αντιμετωπίζοντας στον 1ο γύρο τη Jaqueline Cristian.

Η Rybakina θα έπαιζε και μικτό διπλό, μαζί με τον Alexander Bublik. Τη θέση τους θα πάρουν οι Nadia Podoroska και Maximo Gonzalez από την Αργεντινή.

Να σημειωθεί πως η Rybakina αποτελεί το 4ο μεγάλο όνομα που απέσυρε τη συμμετοχή της από το Παρίσι στις τελευταίες 48 ώρες, μετά από τους Hubert Hurkacz, Jannik Sinner και Holger Rune.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots