Παρίσι: Το πρόγραμμα του Σαββάτου

 
Παρίσι: Το πρόγραμμα του Σαββάτου
© ITF Tennis
tn team Σάββατο, 03 Αυγούστου 2024 - 6:56

Ο τελικός του μονού γυναικών δεσπόζει από το σημερινό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, που περιλαμβάνει ακόμα το ματς της 3ης θέσης του μονού ανδρών, καθώς και τους τελικούς του διπλού ανδρών.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 13:00 ώρα Ελλάδας σήμερα, με τον αγώνα του χρυσού μεταλλίου για το διπλό των ανδρών. Την πρωτιά θα διεκδικήσουν οι Αυστραλοί Matthew Ebden και John Ebden, απέναντι στους Αμερικανούς Austin Krajicek και Rajeev Ram.

Θα ακολουθήσει ο αγώνας του χάλκινου μεταλλίου για το διπλό των ανδρών, όπου οι Tomas Machac και Adam Pavlasek της Τσεχίας, θα αντιμετωπίσουν μια ακόμα ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, τους Taylor Fritz και Tommy Paul.

Γύρω στις 16:00 με 16:30 ώρα Ελλάδας, θα αρχίσει το μεγάλο ματς της ημέρας, ο τελικός του μονού γυναικών, μεταξύ της Qinwen Zheng και της Donna Vekic. Θα είναι ο μεγαλύτερος τελικός για τις καριέρες και των δυο παικτριών, που έχουν μια τεράστια ευκαιρία να φτάσουν στο χρυσό.

Τέλος, το πρόγραμμα θα κλείσει με τον μικρό τελικό του μονού ανδρών, όπου οι Lorenzo Musetti και Felix Auger-Aliassime θα διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο.

*Οι αγώνες των Ολυμπιακών Αγώνων μεταδίδονται στις συχνότητες της ΕΡΤ

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (03/08):

Philippe Chatrier:
13:00 Ebden/Peers v. Krajicek/Ram [4]
14:30 Machac/Pavlasek v. Fritz/Paul [3]
16:00 Qinwen Zheng [6] v. Donna Vekic [13]
18:00 Lorenzo Musetti [11] v. Felix Auger-Aliassime [13]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots