Σάκκαρη στο TN: "Έχω βρει τον εαυτό μου" (audio)

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Τρίτη, 28 Μαϊος 2019 - 22:31

"Όποια παίκτρια κι αν έχω απέναντί μου, θα πρέπει να παίξει το παιχνίδι της ζωής της για να με κερδίσει."

Διαβάστε τις δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη στο tennisnews.gr, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα της στο Roland Garros.

Με μια πολύ άνετη νίκη συνδύασε την πρεμιέρα της στο Roland Garros η Μαρία Σάκκαρη, η οποία μετράει πλέον 12 επιτυχημένα αποτελέσματα στους 14 τελευταίους αγώνες της. Όπως δήλωσε στο tennisnews.gr στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, η αυτοπεποίθησή της και η ψυχολογία της είναι πλέον πολύ ψηλά.

"Έχω βρει τον εαυτό μου. Νιώθω άλλος άνθρωπος. Φυσικά και μπορεί να χάσω, αλλά νιώθω πως όταν μπαίνω μες στο γήπεδο, όποια παίκτρια κι αν έχω απέναντί μου θα πρέπει να παίξει το παιχνίδι της ζωής της για να με κερδίσει ή να βρεθώ εγώ σε πολύ κακή μέρα. Έχω αλλάξει ψυχολογικά, έχω βρει τον εαυτό μου, έχω βρει τον τρόπο που μπορώ να λειτουργήσω μέσα στο γήπεδο -πράγμα το οποίο έψαχνα πολύ καιρό- και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι' αυτό."

Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή την αλλαγή και την αγωνιστική άνοδο, έχει ο Tom Hill, βασικός προπονητής φέτος στην ομάδα της Σάκκαρη και ένας άνθρωπος με τον οποίο είναι κοντά ηλικιακά και τα πηγαίνει πολύ καλά εντός και εκτός γηπέδου.

"Μαζί με τον Tom τα καταφέραμε και νομίζω χωρίς εκείνον ακόμα θα είχα σκαμπανεβάσματα. Δεν μπορώ να αποκαλύψω ακριβώς όλα όσα μου είπε (ο Tom), αλλά μου έλεγε ότι δεν τον νοιάζει αν θα κερδίσω ή αν θα χάσω και το είχα και γω έτσι στο μυαλό μου. Τελικά ήρθε ο πρώτος τίτλος και το καλό αποτέλεσμα στη Ρώμη. Συνεννοούμαστε χωρίς να μιλάμε με τον Tom."

Τέλος, η Μαρία έκανε ένα σύντομο σχόλιο και για το σύνθημα που ακούστηκε κάποια στιγμή στο γήπεδο, "Σάκκαρη-Ελλάς-μουσακάς", το οποίο την έκανε να γελάσει: "Ήταν αστείο δεν μπορούσα να μη γελάσω! Ήταν πολύ πετυχημένο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots