Αποσύρθηκε ο Monfils!

 
Αποσύρθηκε ο Monfils!
© Cedric Lecocq / FFT
tn team Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 - 5:18

Ένα 24ωρο μετά τον μεγάλο θρίαμβό του επί του Sebastian Baez, o Gael Monfils απέσυρε τη συμμετοχή του από το Roland Garros, εξαιτίας ενός νέου τραυματισμού.

Δυστυχώς η ατυχία δεν σταματάει να χτυπάει την πόρτα του Gael Monfils, που μόλις ένα 24ωρο μετά την πολύ μεγάλη comeback νίκη επί του Sebastian Baez με 3-6, 6-3, 7-5, 1-6, 7-5 στο Philippe Chatrier, απέσυρε τη συμμετοχή του από το Roland Garros.

Ο τελευταίος χρόνος ήταν πολύ δύσκολος για τον 36χρονο Γάλλο, που έχει πέσει στο Νο.394 της παγκόσμιας κατάταξης. Για ακόμα μια φορά, το πρόβλημα βρίσκεται στον καρπό του.

"Σωματικά, νιώθω αρκετά καλά", είπε το βράδυ της Τετάρτης σε έκτακτες δηλώσεις που έκανε, αναφερόμενος βεβαίως και στην 4ωρη μάχη που έδωσε που με τον Baez.

"Ήμουν πολύ χαρούμενος μ' αυτό σήμερα το πρωί, γιατί ξύπνησα αρκετά καλά. Είχα όμως το πρόβλημα με τον καρπό που δεν μπορώ να λύσω. Ο γιατρός είπε πως δεν είναι καλό να παίξω μ' αυτό το θέμα. Και χθες ήταν αρκετά μεγάλο ρίσκο, τώρα σίγουρα πρέπει να σταματήσω", εξήγησε ο Monfils.

Συνεπώς, η αναμέτρησή του με τον Holger Rune δεν θα γίνει σήμερα και ο 20χρονος Δανός πήρε απευθείας την πρόκριση για τον 3ο γύρο. Εκεί θα αντιμετωπίσει έναν qualifier, είτε τον Genaro Alberto Olivieri, είτε τον Andrea Vavassori.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots