Swiatek: "Δεν θέλω να μιλάω για φούρνους" (vid)

 
Swiatek: "Δεν θέλω να μιλάω για φούρνους" (vid)
© Nicolas Gouhier/FFT
tn team Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 - 20:36

Για "κουλούρια" και "φούρνους" ρωτήθηκε η Iga Swiatek μετά τη νίκη της με 6-0, 6-0 επί της Xinyu Wang στο Roland Garros, με την Πολωνή να δίνει μια πολύ ωραία απάντηση, δείχνοντας τον σεβασμό της προς όλες τις άλλες αθλήτριες.

Δημοσιογράφοι και fans κατακλύζουν τα social media με χαρακτηρισμούς όπως "κουλούρια" (bagels) ή "κριτσίνια" (bread sticks), κάθε φορά που η Swiatek κερδίζει τα σετ με 6-0 ή 6-1 αντίστοιχα, κάτι που η αλήθεια είναι ότι συμβαίνει πολύ συχνά με την Πολωνή.

Όταν όμως ρωτήθηκε σχετικά στη σημερινή συνέντευξη τύπου, μέχρι και να ανοίξει κάποιον... φούρνο στο μέλλον, η Swiatek δεν είχε καμία διάθεση να μιλήσει γι' αυτό και φρόντισε να το επικοινωνήσει.

"Δεν θέλω να μιλάω γι' αυτό. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος το κάνει γιατί είναι διασκεδαστικό και το τένις είναι η ψυχαγωγία τους, από την πλευρά της παίκτριας όμως, θέλω να δείχνω σεβασμό προς τις άλλες παίκτριες", είπε η Swiatek.

Και πρόσθεσε: "Εσείς δεν βλέπετε τι συμβαίνει στα παρασκήνια. Μερικές φορές δεν είναι εύκολο να παίζεις τέτοια παιχνίδια και επίσης δεν είναι εύκολο για τις αντίπαλες. Δεν θέλω να μιλάω για φούρνο. Μπορεί να μιλάει γι' αυτό το twitter, αλλά εγώ θα συγκεντρωθώ στο τένις. Σέβομαι τις αντίπαλές μου και δεν θα μπω σ' αυτή τη διαδικασία."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots