Τρομερή Svitolina επέστρεψε στους major προημιτελικούς (vid)

 
Τρομερή Svitolina επέστρεψε στους major προημιτελικούς (vid)
© Cedric Lecocq / FFT
tn team Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 - 20:04

Στο πρώτο της μόλις major ως μαμά, η Elina Svitolina προκρίθηκε στα προημιτελικά, πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη εις βάρος της Daria Kasatkina.

Μετά από έναν χρόνο απουσίας και στο πρώτο της Grand Slam μετά την εγκυμοσύνη της, η Elina Svitolina θέτει υποψηφιότητα για το καλύτερο τουρνουά της καριέρας της.

Κάνοντας ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι, η άλλοτε Νο.3 στον κόσμο Ουκρανή τενίστρια επικράτησε της Kasatkina με 6-4, 7-6 (5) και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Roland Garros.

Θα είναι ο 4ος προημιτελικός της στο Παρίσι μετά το 2015, το 2017 και το 2020 και ο 9ος συνολικά στην καριέρα της σε ένα Grand Slam. Θα διεκδικήσει την 3η της είσοδο σε έναν ημιτελικό, μετά το Wimbledon και το US Open το 2019.

Tαυτόχρονα, η Svitolina έφτασε τις 8 διαδοχικές νίκες στο tour, αφού θυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα είχε κατακτήσει το 250άρι του Στρασβούργου. Ένα τουρνουά που της έδωσε ώθηση για να βγάλει πολύ καλό τένις στο Παρίσι, αντάξιο του ονόματός της.

Στον προημιτελικό η Svitolina θα αντιμετωπίσει είτε τη Νο.2 του ταμπλό και ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο, Aryna Sabalenka, είτε τη φιναλίστ του 2018, Sloane Stephens.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots