Τα συγχαρητήρια του Nadal στον Alcaraz

 
Τα συγχαρητήρια του Nadal στον Alcaraz
© USTA
tn team Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 - 4:00

Ο Rafael Nadal μπορεί να "κρεμάσει" τη ρακέτα του αργά ή γρήγορα, αλλά και μετά απ' αυτό το ισπανικό τένις θα βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια.

Ο Nadal, ο οποίος είχε τη δυνατότητα να ανεβεί εκείνος στο Νο.1, αλλά και να φτάσει τα 23 Grand Slams αυτή την εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, αποκλείστηκε σχετικά νωρίς από το US Open και άνοιξε ο δρόμος για τη νέα γενιά, με τους Carlos Alcaraz και Casper Ruud να πρωταγωνιστούν.

Ειδικά ο πρώτος, έγινε ο νεότερος παίκτης που θα ανεβεί στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ κατέκτησε και τον πρώτο του Grand Slam τίτλο, μόλις στα 19 του χρόνια. Είναι επίσης ο νεότερος παίκτης με ένα major στην κατοχή του από το 2005, όταν ο Rafa είχε κατακτήσει το πρώτο του Roland Garros.

"Συγχαρητήρια Carlos Alcaraz για το πρώτο σου Grand Slam και για το Νο.1, που είναι ο κολοφώνας της πρώτης σου μεγάλης σεζόν - και πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα", έγραψε ο Nadal για τον συμπατριώτη του, ενώ φρόντισε στην ίδια δημοσίευση να αναφερθεί και στον Ruud, που πολύ συχνά κάνει προετοιμασία στην ακαδημία του στη Μαγιόρκα.

"Σπουδαία προσπάθεια Casper Ruud, είμαι πολύ περήφανος για σένα! Δύσκολη μέρα σήμερα, αλλά απίθανο τουρνουά και απίθανη σεζόν. Συνέχισε έτσι!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots