Η συγκίνηση του Schwartzman στο αντίο (vid)

 
Η συγκίνηση του Schwartzman στο αντίο (vid)
© Darren Carroll/USTA
tn team Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 - 10:45

Ο Diego Schwartzman συγκινήθηκε πολύ μετά τον τελευταίο του αγώνα στο US Open και τη μικρή αποχαιρετίστηρια γιορτή που ετοίμασαν γι' αυτόν οι διοργανωτές, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα την ώρα που έβγαζε τον λόγο του.

"Είμαι ένας άνθρωπος που κλαίει αρκετά, συγγνώμη", είπε ο Schwartzman, με το κοινό να τον καταχειροκροτά, δίνοντάς του έτσι και λίγα δευτερόλεπτα για να συνέλθει.

"Πρέπει να είμαι δυνατός! Είδα πολύ ξεχωριστές στιγμές στην οθόνη, 11 συνεχόμενες χρονιές αγωνίστηκα εδώ και όλο το κοινό σήμερα και όλα τα χρόνια, όλοι οι Λατινοαμερικάνοι εδώ, δεν ξέρω γιατί, αλλά με φρόντισαν τόσο πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ξέρω αν το αξίζω ή όχι, αλλά είμαι πραγματικά ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια", πρόσθεσε ο "Peque".

Ο 32χρονος Αργεντινός, ο οποίος έπαιξε δυο φορές στα προημιτελικά του US Open το 2017 και το 2019, διανύει φέτος την τελευταία σεζόν της καριέρας του και εκτός απροόπτου αυτός ήταν και ο τελευταίος του αγώνα σε Grand Slam διοργάνωση, στον οποίο ηττήθηκε από τον Gael Monfils με 6-7 (2), 6-2, 6-2, 6-1. Κέρδισε επάξια μια θέση στο κυρίως ταμπλό, καθώς πέρασε μέσα από τα προκριματικά, όπου πέτυχε 3 νίκες.

Το τελευταίο "αντίο" ο Schwartzman θα το πει μπροστά στους συμπατριώτες του, στο τουρνουά του Μπουένος Άιρες, τον Φεβρουάριο του 2025.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots