Με περίπατο πέρασε το πρώτο εμπόδιο ο Alcaraz (vid)
Ο Carlos Alcaraz δεν προβληματίστηκε από το -κυριολεκτικά- πολύ ψηλό εμπόδιο του Reilly Opelka, περνώντας με 3-0 σετ από τον Αμερικανό.
Ο 22χρονος Ισπανός, ο οποίος διεκδικεί τον 2ο τίτλο του στο US Open, αλλά και το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, επιβλήθηκε του Opelka με 6-4, 7-5, 6-4 και πήρε σε κάτι παραπάνω από 2 ώρες την πρόκριση.
Δεν έχασε καμιά φορά το σερβίς του σε όλο το ματς, σώζοντας 2 break points στο 2ο σετ και άλλο ένα στο 3ο. Έκανε από ένα break σε κάθε σετ και πήρε χωρίς κανένα πρόβλημα τη νίκη αυτή, που ήταν η 55η του στη φετινή σεζόν.
Στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Mattia Bellucci, που πέρασε από τον Juncheng Shang μετά και τραυματισμό του τελευταίου, με 7-6 (0), 1-6, 6-3, 3-0 (εγκατάλειψη).
Και τα άλλα φαβορί προκρίθηκαν στον 2ο γύρο. Ο Casper Ruud επιβλήθηκε του Sebastian Ofner με 6-1, 6-2, 7-6 (5) και θα παίξει στον 2ο γύρο με τον Raphael Collignon.
Ο Karen Khachanov βρήκε σθεναρή αντίσταση αλλά νίκησε τον Nishesh Basavareddy με 6-7 (5), 6-3, 7-5, 6-1, ενώ ο Andrey Rublev επιβλήθηκε του Dino Prizmic με 6-4, 6-4, 6-4. Στα 3 σετ πέρασε και ο Holger Rune, που κέρδισε τον Botic Van De Zandschulp με 6-3, 7-6 (4), 7-6 (2).
Media
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

