WTA
Παντρεύτηκαν Ivanovic-Schweinsteiger! (pics+vids)

 
Παντρεύτηκαν Ivanovic-Schweinsteiger! (pics+vids)
Παντρεύτηκαν Ivanovic-Schweinsteiger! (pics+vids)
tennisnews team Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 - 13:53

H Ana Ivanovic και ο Bastian Schweinsteiger ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το μεσημέρι της Τρίτης στη Βενετία! Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Η Ana Ivanovic και ο Bastian Schweinsteiger επισημοποίησαν τη σχέση τους με τα δεσμά του γάμου το σημερινό μεσημέρι, στη Βενετία της Ιταλίας.

Όπως "μαρτυρούν" και τα βίντεο που κάνουν το γύρο του κόσμου, το διάσημο ζευγάρι επιβιβάστηκε σε πλεούμενο αμέσως μετά την τελετή και αποχώρησε από τα κανάλια της Βενετίας.

Ο γάμος της γνωστής τενίστριας με τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έγινε μόλις λίγες μέρες μετά από το τέλος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γαλλίας και το Wimbledon.

Η Γερμανία αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Euro από τη Γαλλία, με τον Schweinsteiger -που είναι ο αρχηγός της εθνικής Γερμανίας - να είναι στη βασική εντεκάδα του τελευταίου αγώνα των Γερμανών, απέναντι στη Γαλλία.

Η Ivanovic αντίθετα είχε ολοκληρώσει πολύ νωρίτερα τις υποχρεώσεις της στο Λονδίνο, καθώς αποκλείστηκε στον 1ο γύρο του Wimbledon, από την Ekaterina Alexandrova.

O Schweinsteiger και η Ivanovic είναι μαζί από το 2014. Είναι το τρίτο διάσημο ζευγάρι στον κόσμο του τένις που παντρεύεται τον τελευταίο μήνα, αφού θυμίζουμε το Σάββατο παντρεύτηκε η Dominika Cibulkova, ενώ στις 11 Ιουνίου είχαν παντρευτεί οι Fabio Fognini και Flavia Pennetta.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots