WTA
H Bartoli ξεκίνησε θεραπεία

 
H Bartoli ξεκίνησε θεραπεία
H Bartoli ξεκίνησε θεραπεία
tennisnews team Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016 - 19:57

Η Marion Bartoli πρόσφατα παραδέχτηκε σε τηλεοπτική της συνέντευξη πως είναι άρρωστη, αλλά αποκάλυψε πως πάσχει από κάποιον άγνωστο ιό που δεν ονομάτισε. Σήμερα, η Γαλλίδα μπήκε στο νοσοκομείο και έστειλε το αισιόδοξο μήνυμά της στα social media, ανακοινώνοντας πως άρχισε θεραπεία.

Η Bartoli ανησύχησε τους πάντες με την τηλεοπτική της συνέντευξη στο ITV πριν μια εβδομάδα, στην οποία παραδέχτηκε ότι έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και γι' αυτό έχει χάσει τόσο πολύ βάρος.

Παρόλο που έχει χάσει 20 κιλά στα τρία τελευταία χρόνια, εκτίμησε πως απέκτησε τον ιό φέτος, κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της σε Αυστραλία, Νέα Υόρκη και Ινδία. Επίσης δεν έκανε λόγο για νευρική ανορεξία, αλλά για κάποιον άγνωστο ιό που κανείς γιατρός δεν έχει συναντήσει ξανά.

Σήμερα πάντως, η 31χρονη Γαλλίδα εμφανίστηκε πολύ αποφασισμένη και αισιόδοξη, αναρτώντας μια φωτογραφία της από νοσοκομείο της Ιταλίας στο Twitter. Όπως έγραψε, έκανε μετάγγιση αίματος και ξεκίνησε θεραπεία.

"Πρόσεχε Serena Williams, σύντομα θα μπορώ να επιστρέφω τα σερβίς σου", έγραψε στο αισιόδοξο μήνυμά της η πρωταθλήτρια του Wimbledon του 2013.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots