WTA
Στην τελική 8άδα η Κορδολαίμη

 
Στην τελική 8άδα η Κορδολαίμη
Στην τελική 8άδα η Κορδολαίμη
tennisnews team Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 - 1:50

Η Ελένη Κορδολαίμη ζευγάρωσε τις νίκες της στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου και εξασφάλισε την παρουσία της στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης του Soho Square των 10.000 δολαρίων.

Η Ελένη Κορδολαίμη απώλεσε μόνο 4 games από την Ινδή Shweta Chandra Rana, την οποία κέρδισε με 6-1, 6-3, σε 1 ώρα και 24 λεπτά.

Η 23χρονη Ελληνίδα ξεκαθάρισε από πολύ νωρίς ποια θα είναι η κυρίαρχος της αναμέτρησης, κερδίζοντας τα 8 από τα 9 πρώτα games του παιχνιδιού και κάνοντας το 6-1, 2-0. Η Rana ισοφάρισε σε 2-2 και σε 3-3, η Κορδολαίμη όμως κέρδισε τα τρία τελευταία games του αγώνα και πήρε τη νίκη.

Στον 1ο γύρο της διοργάνωσης των 10.000 δολαρίων του Sharm El Sheikh, η Ελένη είχε κερδίσει την Ουκρανή Veronika Stotyka, με 6-0, 6-4. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο. 6 στο ταμπλό, θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Natasha Piludu για μια θέση στα ημιτελικά.

Η Κορδολαίμη αγωνίστηκε και στα διπλά της Futures διοργάνωσης, μαζί με την Sarah Pang από τη Σιγκαπούρη. Οι δύο αθλήτριες κέρδισαν στον 1ο γύρο τις Anastasiia Gevel (Ουκρανία) και Andjela Novcic (Σερβία) με 6-2, 6-3, αλλά ηττήθηκαν στα προημιτελικά από το Νο. 2 ζευγάρι του ταμπλό, την Ελβετίδα Karin Kennel και τη Γαλλίδα Victoria Muntean, με 6-4, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots