WTA
"Λύγισε" στα ημιτελικά η Λένα

 
"Λύγισε" στα ημιτελικά η Λένα
"Λύγισε" στα ημιτελικά η Λένα
tennisnews team Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 - 22:04

Μετά από μια κλειστή αναμέτρηση που χρειάστηκε τρία σετ για να ολοκληρωθεί, η Λένα Δανιηλίδου ηττήθηκε από την Ιταλίδα Lucrezia Stefanini, συμπληρώνοντας την καλή της παρουσία στα ημιτελικά του χωμάτινου Futures των 10.000 δολαρίων στο Schio της Ιταλίας.

Η Λένα Δανιηλίδου πέτυχε 3 νίκες αυτή την εβδομάδα στο Schio της Ιταλίας, δείχνοντας πως βρίσκει και πάλι τα καλά της πατήματα. Ήταν το καλύτερό της τουρνουά από τον περσινό Σεπτέμβριο, όταν είχε τραυματιστεί στο γόνατο και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον ημιτελικό της στη διοργάνωση των 10.000 δολαρίων στο Duino Aurisina της Ιταλίας.

Στον σημερινό αγώνα, η Λένα επέστρεψε από το 2-5 στο 1ο σετ και μείωσε σε 4-5, υπέστη όμως νέο break στο 10ο game και έχασε το 1ο σετ. Μπήκε πιο δυνατά στο 2ο σετ και πήρε ένα γρήγορο προβάδισμα με 2-0, το οποίο δεν έχασε ποτέ, για να το κατακτήσει με 6-3.

Η Stefanini πάντως, η οποία είναι μόλις 18 ετών, είχε τον τελευταίο λόγο, ανοίγοντας το αποφασιστικό σετ με ένα σερί 4 κερδισμένων games. Η νεαρή Ιταλίδα προηγήθηκε με 4-0 και παρά την προσωρινή απάντηση της Λένας, που μείωσε σε 4-2, ολοκλήρωσε το σετ στα 8 games και πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό.

Σε γενικές γραμμές ήταν μια καλή εβδομάδα για την 33χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησε τον πρώτο της φετινό τίτλο, στα διπλά της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της Ίμολα, με την Ελβετίδα Lisa Sabino.

Αυτή την εβδομάδα πέτυχε 3 νίκες στο Schio. Στον 1ο γύρο είχε αποκλείσει το Νο. 2 του ταμπλό (και Νο. 405 στην παγκόσμια κατάταξη), την Victoria Bosio από την Αργεντινή, με 6-2, 7-5. Στον 2ο γύρο κέρδισε την Ιταλίδα Ludmilla Samsonova με 6-3, 6-3, ενώ στα προημιτελικά επικράτησε της επίσης Ιταλίδας, Nicole Fossa Huergo, με 6-2, 3-6, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots