WTA
Ήττα για την Παπαμιχαήλ στην Μπογκοτά

 
Ήττα για την Παπαμιχαήλ στην Μπογκοτά
tn team Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 - 20:33

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ γνώρισε την ήττα στον 1ο γύρο του Copa Colsanitas στην Μπογκοτά, από την Lucrezia Stefanini.

Η Παπαμιχαήλ ηττήθηκε από τη Stefanini στον 1ο γύρο του Copa Colsanitas με 6-3, 6-4 και αποχαιρέτησε το 250άρι τουρνουά της WTA που φιλοξενείται στην Μπογκοτά της Κολομβίας.

Η 23χρονη Ιταλίδα, Νο.159 στην παγκόσμια κατάταξη, έκανε καλύτερο ξεκίνημα στο παιχνίδι και βρέθηκε μπροστά με 3-0. Η Παπαμιχαήλ κατάφερε να επιστρέψει στο σετ, κάνοντας break μετά από 3 ισοπαλίες και 2 χαμένα break points, και κρατώντας το σερβίς της σε ακόμα ένα γεμάτο game για το 3-3.

Η Stefanini πέρασε ξανά μπροστά με 4-3 μετά από ένα πολύ κρίσιμο game, στο οποίο η Δέσποινα είχε break point για να πάρει το προβάδισμα, αλλά δεν τα κατάφερε. Μετά απ' αυτό η Ιταλίδα έκανε και το break για το 5-3 και κράτησε το σερβίς της για το 6-3 και την κατάκτηση του 1ου σετ.

Και το 2ο σετ ήταν πολύ κλειστό, με την Stefanini να επιστρέφει από το 1-2 και να παίρνει το προβάδισμα με 3-2 και με 4-3. Η Παπαμιχαήλ έκανε το break back και έμεινε στο σετ ισοφαρίζοντας σε 4-4, αλλά η Ιταλίδα πήρε νέο break για να περάσει ξανά μπροστά με 5-4 και στο 10ο game κράτησε με love το σερβίς της, για να "κλειδώσει" τη νίκη της σε 1 ώρα και 38 λεπτά παιχνιδιού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots