WTA
Ρώμη: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Elena Rybakina
Elena Rybakina © Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 19 Μαϊος 2023 - 11:21

Οι δυο ημιτελικοί των γυναικών ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα του Internazionali BNL d' Italia στη Ρώμη. Δείτε το αναλυτικά.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το 1000άρι της Ρώμης, ένα τουρνουά που είχε αρκετές εκπλήξεις τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες. Σήμερα θα γίνει γνωστό το ζευγάρι του τελικού των γυναικών, αφού θα γίνουν οι δυο ημιτελικοί του ταμπλό.

Ο πρώτος θα αρχίσει στις 16:30 ώρα Ελλάδας και θα είναι μεταξύ της Veronika Kudermetova και της Anhelina Kalinina, σε μια μεγάλη ευκαιρία και για τις δυο να κάνουν την υπέρβαση. Για την Kudermetova θα είναι ο 2ος ημιτελικός σε 1000άρι και έρχεται μόλις 2 εβδομάδες μετά τον ημιτελικό στη Μαδρίτη, ενώ για την Kalinina θα είναι ο 1ος και προφανώς ο μεγαλύτερος στην καριέρα της.

Στις 20:00 θα γίνει ο άλλος ημιτελικός, μεταξύ της Elena Rybakina και της Jelena Ostapenko. H απρόβλεπτη και ικανή για όλα Ostapenko, θα παίξει στον μεγαλύτερο ημιτελικό της γι' αυτή τη σεζόν, 7ο συνολικά στην καριέρα της σε ένα 1000άρι. Η Rybakina, η οποία είναι πολύ σταθερή τις δυο τελευταίες σεζόν, θα παίξει στον 3ο της ημιτελικό συνολικά σε ένα 1000άρι, μετά τον τίτλο στο Indian Wells και τον τελικό στο Μαϊάμι, νωρίτερα φέτος.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (19/05):

Centrale:
16:30 Veronika Kudermetova [11] v. Anhelina Kalinina [30] Novasports 6HD
20:00 Elena Rybakina [7] v. Jelena Ostapenko [20] Novasports 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots