WTA
Νέο πισωγύρισμα για τη Halep

 
Νέο πισωγύρισμα για τη Halep
© Jimmie48/WTA
tn team Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024 - 9:37

H Simona Halep δεν αγωνίζεται εδώ και λίγο καιρό και όπως ανακοίνωσε την ταλαιπωρεί ένας τραυματισμός στο γόνατο και θα απουσιάσει κι άλλο.

"Εδώ και λίγους μήνες ταλαιπωρούμαι από έναν τραυματισμό στο γόνατο. Είναι ένας τραυματισμός που δεν είχα ποτέ ξανά στο παρελθόν και μου είναι δύσκολο να τον διαχειριστώ, με τον πόνο να επιμένει", έγραψε στη δημοσίευσή της η Halep.

"Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος (σχεδόν 2 χρόνια) πνευματικά και συναισθηματικά για μένα και το να αντιμετωπίζω και σωματικές δυσκολίες σίγουρα δεν βοηθάει. Αποφάσισα να μείνω λίγο καιρό εκτός για να αναρρώσω σωστά. Το ένστικτό μου πάντα ήταν να επιστρέφω όσο το γρηγορότερο μπορώ, όμως είμαι άνθρωπος και χρειάζομαι χρόνο για να αναρρώσω απ' όλα όσα έχω περάσει."

H Halep, η οποία προφανώς αναφερόταν και στην περιπέτεια που πέρασε με τον αποκλεισμό της για ντόπινγκ, έχει αγωνιστεί ελάχιστα από τότε που δικαιώθηκε στο CAS και μείωσε την ποινή της. Τον τελευταίο της αγώνα τον έδωσε στο 125άρι του Παρισιού τον περασμένο Μάιο, όπου εγκατέλειψε στον 1ο γύρο, ενώ πριν απ' αυτό είχε μείνει άλλες 6 εβδομάδες εκτός και είχε να αγωνιστεί από το Μαϊάμι.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots