WTA
Τέλος η σεζόν για τη Svitolina

 
Τέλος η σεζόν για τη Svitolina
© USTA
tn team Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:02

Η Elina Svitolina ανακοίνωσε πως το 2024 έχει ολοκληρωθεί για εκείνη, εξαιτίας τραυματισμού.

Η 29χρονη Ουκρανή τενίστρια παίζει από πριν ακόμα ολοκληρωθεί η χωμάτινη σεζόν με πόνους στην πλάτη της, παρότι είχε μερικά πολύ καλά αποτελέσματα αυτό το καλοκαίρι, όπως η πορεία της μέχρι τα προημιτελικά του Wimbledon και μέχρι τη 16άδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μετά και το US Open πήρε την απόφαση να κάνει ένα βήμα πίσω και να μην αγωνιστεί στο τελευταίο μέρος της σεζόν και τα τουρνουά της Ασίας, προκειμένου να αναρρώσει καλά και να ξεκινήσει δυνατά την σεζόν της το 2025.

"Είχα μια καλή σεζόν, αλλά ήδη τελείωσε επειδή τραυματίστηκα. Το να τελειώσω τη σεζόν στο Top 30 είναι ένα καλό αποτέλεσμα, δεδομένου πως ήμουν τραυματισμένη στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πήγαν καλά. Δυστυχώς, δεν έφερα ένα μετάλλιο για την πατρίδα μου, αλλά έκανα μεγάλες νίκες. Στα επόμενα τουρνουά δεν έπαιξα όπως θα ήθελα, επειδή τραυματίστηκα. Ήθελα περισσότερα, ήθελα να είμαι καλύτερη. Τώρα ήρθε η ώρα να περιποιηθώ τον τραυματισμό μου. Ελπίζω πως θα ξεκινήσω καλύτερα την επόμενη σεζόν."

Η Svitolina βρίσκεται στο Νο.28 της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας πετύχει 28 νίκες σε 45 αναμετρήσεις (28-17). Έπαιξε και σε έναν τελικό φέτος, στις αρχές της χρονιάς, στο 250άρι του Ώκλαντ (ηττήθηκε από την Coco Gauff).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots