WTA
Osaka: Φεύγει ο Fissette, έρχεται ο Mouratoglou!

 
Osaka: Φεύγει ο Fissette, έρχεται ο Mouratoglou!
© Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 - 4:28

Μια τεράστια αλλαγή ανακοίνωσε η Naomi Osaka, που σταμάτησε τη συνεργασία της με τον Wim Fissette μετά από 4 χρόνια, την ίδια ώρα που κάνει προπονήσεις με τον Patrick Mouratoglou στην Αμερική.

Η Osaka ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον Fissette μέσα από τα social media.

"4 χρόνια, 2 Grand Slam και πολλές αναμνήσεις. Σ' ευχαριστώ Wim που ήσουν ένας υπέροχος προπονητής και ένας ακόμα πιο υπέροχος άνθρωπος. Σου εύχομαι τα καλύτερα", έγραψε στη δημοσίευσή της η Osaka.

Ο Fissette υπηρέτησε δυο θητείες στο πλευρό της Osaka. Πρώτα μπήκε στην ομάδα το 2019 και έμεινε κοντά της μέχρι το καλοκαίρι του 2022, βοηθώντας την να φτάσει στην κατάκτηση του US Open (2020), του Australian Open (2021), αλλά και των 1000αριών του Σινσινάτι (2020) και του Μαϊάμι (2022).

Το περασμένο καλοκαίρι οι δυο τους επανενώθηκαν, ωστόσο η Γιαπωνέζα τενίστρια έχει μείνει κάπως στάσιμη τον τελευταίο καιρό, στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο μετά την άδεια μητρότητας και το μεγάλο διάλειμμα που έκανε από το tour.

Ελάχιστα μετά την είδηση της αποχώρησης του Fissette από την ομάδα της Osaka, έχει διαρρεύσει μια αξιόπιστη πηγή πως η κάτοχος 4 Grand Slam τίτλων δουλεύει πλέον με τον Patrick Mouratoglou, με τον οποίο προπονείται αυτές τις ημέρες στα γήπεδα του UCLA στα προάστια του Λος Άντζελες.

Ο Mouratoglou, που μεταξύ άλλων έχει προπονήσει τη Serena Williams και τη Simona Halep, αποχώρησε πρόσφατα από την ομάδα του Holger Rune και αυτό είναι που εντείνει τις φήμες για το ότι θα είναι ο αντικαταστάτης του Fissette στο box της Osaka.

Μένει να το δούμε και στην πράξη, με τον Osaka να προετοιμάζεται για το asian swing και τα 1000άρια του Πεκίνου και της Wuhan.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots