WTA
Αλλάζει προπονητή η Gauff

 
Αλλάζει προπονητή η Gauff
© Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 - 5:32

H Coco Gauff θα συνεχίσει την καριέρα της με νέο προπονητή, όπως ανακοίνωσε ο Brad Gilbert, με τον οποίο συνεργαζόταν μέχρι πρότινος.

Κάτι περισσότερο από έναν χρόνο κράτησε η συνεργασία της Gauff με τον Gilbert, που ανακοίνωσε στα social media πως δεν δουλεύει πια με την περσινή πρωταθλήτρια του US Open.

"Ευχαριστώ την Coco και όλη την ομάδα της για το υπέροχο καλοκαίρι που είχαμε το 2023 και τους 14 μήνες μιας απίστευτης ομαδικής δουλειάς", έγραψε ο Gilbert, που φαίνεται πως αποχωρεί με καλούς όρους από το τιμ της Αμερικανίδας τενίστριας.

"Coco, είσαι μόλις 20 ετών, το μέλλον σου είναι πολύ λαμπρό και σου εύχομαι να συνεχίσεις να έχεις επιτυχίες", πρόσθεσε ο Αμερικανός τεχνικός, ο οποίος βοήθησε την Gauff να φτάσει στο μεγάλο της breakthrough το καλοκαίρι του 2023, με τους συνεχόμενους τίτλους στην Ουάσινγκτον, στο Σινσινάτι και φυσικά το US Open.

"Σ' ευχαριστώ. Είχαμε ένα απίθανο σερί και σου εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον", απάντησε η Gauff.

Οι Gauff και Gilbert ξεκίνησαν να δουλεύουν μαζί λίγο πριν το καλοκαίρι του 2023, μαζί και με τον Ισπανό Pere Riba, για να οδηγήσουν τη νεαρή Αμερικανίδα τενίστρια σ' αυτό το σπουδαιό σερί και τον πρώτο της Grand Slam τίτλο. Τελευταία η Gauff έδειχνε να χρειάζεται μια ανανέωση και δεν είχε τα αποτελέσματα που ήθελε, ιδίως στο US Open, όπου αποκλείστηκε στον 4ο γύρο από την Emma Navarro.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots