WTA
Επιστρέφει στα τουρνουά η Ivanovic!

 
Επιστρέφει στα τουρνουά η Ivanovic!
tn team Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:10

Ένα εντυπωσιακό line-up θα έχει το τουρνουά επίδειξης του Λουξεμβούργου αυτή τη χρονιά, με το comeback της Ana Ivanovic να αποτελεί τη μεγάλη είδηση.

Το Λουξεμβούργο έχασε το εμβληματικό WTA τουρνουά που διοργάνωνε, ωστόσο τα τελευταία 3 χρόνια διοργανώνει ένα δυνατό τουρνουά βετεράνων, το Luxembourg Ladies Tennis Masters.

Σ' αυτό της φετινής χρονιάς, το οποίο θα γίνει από τις 17 έως τις 20 Οκτωβρίου, θα λάβουν μέρος αρκετές Grand Slam πρωταθλήτριες και πρώην Top 10 παίκτριες, όπως είναι οι Martina Hingis, Ana Ivanovic, Flavia Penetta, Dominika Cibulkova, Andrea Petkovic και Kirsten Flipkens.

Η είδηση βέβαια, είναι η επιστροφή της Ivanovic στους αγώνες, αφού η 36χρονη Σέρβα, πρώην Νο.1 στον κόσμο και πρωταθλήτρια στο Roland Garros το 2008, δεν είχε εμφανιστεί σε κανένα τουρνουά βετεράνων από το 2016, απ' όταν δηλαδή - σε αρκετά νεαρή ηλικία - αποφάσισε να σταματήσει από το tour.

Έχει επιλέξει να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, τον σύζυγό της, Bastian Schweinsteiger και τα τρια παιδιά που έκαναν, παρότι παρέμεινε όλα αυτά τα χρόνια σε καλή φυσική κατάσταση και συνέχισε να παίζει τένις ως χόμπι.

"Είμαι ήδη τόσο ενθουσιασμένη", έγραψε σε story που ανέβασε η Ivanovic, κοινοποιώντας τη δημοσίευση του τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots