WTA
Rybakina: Αποσύρθηκε απ' όλα τα τουρνουά της Ασίας - ελπίζει για WTA Finals

 
Rybakina: Αποσύρθηκε απ' όλα τα τουρνουά της Ασίας - ελπίζει για WTA Finals
© Jimmie48 / WTA
tn team Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 - 11:06

Η Elena Rybakina απέσυρε τη συμμετοχή της από όλα τα τουρνουά του Asian swing, αλλά ακόμα ελπίζει πως θα είναι έτοιμη για το WTA Finals.

Μετά τη Σεούλ, η Rybakina απέσυρε τη συμμετοχή της και από τα υπόλοιπα τουρνουά της ασιατικής σεζόν, με σημαντικότερα τα δυο 1000άρια στο Πεκίνο και στη Γουχάν.

Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός ολόκληρο τον επόμενο μήνα η 25χρονη Καζάκα, Νο.4 στον κόσμο, η οποία ακόμα ελπίζει πως θα μπορέσει να αγωνιστεί στο WTA Finals της Ριάντ, που θα γίνει από τις 2 έως τις 9 Νοεμβρίου.

"Εξαιτίας του τραυματισμού μου στη μέση, με λύπη ανακοινώνω πως αποσύρομαι απ' όλα τα επερχόμενα τουρνουά της Ασίας. Ενώ δουλεύω σκληρά για την ανάρρωσή μου, η ιατρική μου ομάδα και εγώ αποφασίσαμε πως το καλύτερο θα είναι να θέσω σε προτεραιότητα την υγεία μου αυτή τη φορά", έγραψε στην ανακοίνωσή της η Rybakina.

"Ήταν μια χρονιά με προκλήσεις και είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη που είχα από τους διοργανωτές και όλους τους φαν μου. Η ομάδα μου και εγώ θα δουλέψουμε για να επιστρέψω στους αγώνες πριν τελειώσει η σεζόν", πρόσθεσε.

H Rybakina δεν έχει προκριθεί ακόμα μαθηματικά στο WTA Finals, όμως βρίσκεται στο Νο.3 του Race και η είσοδός της στη Ριάντ είναι ζήτημα χρόνου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots